Nektek hány tánc van meg a felsoroltak közül?

A tánc világnapját 1982-ben az UNESCO Nemzetközi Színházi Intézetének egy részlege, a Nemzetközi Táncbizottság hozta létre. Időpontját Jean-Georges Noverre francia táncos és balettművész születésnapjára helyezték, ami a mai napra esik. Ennek alkalmából bemutatjuk nektek a legvagányabb táncokat a Fortnite világából.

Ezek a mozdulatok biztosan kitűnnek a tömegből.

Kezdjük azokkal, amelyek inkább a közösség miatt lettek fontos részei a játéknak.

A legelső a klasszikus a Default Dance

Ez a tánc a játék eleje óta a Fortnite része, és a közösség szinte rögtön fel is kapta, mint egyik kedvenc, majd pikk-pakk meme-ek hada lett belőle. Sokszor ironikusan is használták miután megöltek egy ellenfelet.

 

Orange Justice

Ez az emote a „BoogieDown contest” nevű versenyből származik, ahol a Fortnite-rajongók saját táncokat küldhették be. Az első díj az volt, hogy a táncod bekerülhetett a játékba. Egy narancssárga pólós srác küldte be ezt a táncot, de nem nyerte meg a versenyt. A Fortnite közösség azonban ezt nem fogadta el. Nagyszabású petíció indult, amit több ezren írtak alá, és több Youtuber, például PewDiePie is bemutatta. Így az Epic tökéletes döntést hozott, majd berakta a játékba. Később volt probléma belőle, hogy ezt az táncot lemásolta másról, de ez nem változtatott semmit a játékban.

 

Floss

Ez is egy nagyon régi tánc, ami sok drámát kavart. A Táncot az Epic „beleegyezés” nélkül rakta a játékba, így Backpack kid, aki a táncot először rakta fel az internetre, megpróbálta kivetetni a játékból, de ez nem sikerült neki. Ninja megpróbált egymillió embert rávenni, hogy Flossoljon szakadó esőben, kevés sikerrel. Az akció után sok barátja  viccelt ezzel a kínos esettel.

„I’m not seeing enough movement”

 

Jöhetnek a legritkább táncok?

Rambunctious

Ez a tánc utoljára 2018 november 12-én volt látható az Item Shopban. 898 nap telt el azóta.
Szóval akinek megvan ez az emote, az biztos ki tud tűnni a tömegből.

https://www.youtube.com/watch?v=b6wbZSmwmt4

 

Fresh

Ezt a táncot is nagyon rég láttuk az Item Shopban, pontosan 888 napja. Ez az emote a Courteney Cox trió által készített „Carlton dance”-en alapult, és ugyanúgy per lett a tánc miatt. Amit természetesen el is vesztettek.

 

Az Ikon sorozat

A játék, a zene, a film és a divat találkozik a Fortnite-ban ez az Icon sorozat.
Itt nagy nevek kerültek be a játékba, mint például Travis Scott, Ninja, és Pokimane.

Ninja Style

Ninja volt az első, aki már korán megmutatta a nézőknek a ruházat előzetesét és egy kódot, amely a Ninja Style emote-ot adta. Ninja nagyon örült ennek a különlegességnek.

 

Poki

Ez a tánc úgy került be, hogy Epic felkereste Pokimane-t, hogy csináljon egy táncot a játékba. Erre ki mondana nemet? Poki boldogan mutatta meg streamen, milyen lett a saját emote-ja.

 

Never Gonna

Remélnem nem kell bemutatnom ezt a táncot. Rick Roll az internet egyik ikonikus arca, ezért tökéletes helyet nyert az Icon sorozatban. Az eredeti videót, ami 11 éves, lassan 1 milliárdan látták.

 

Travis Scott

Nem teljesen egy táncról van szó, de muszáj megemlíteni az amerikai rappert, aki köré egész event is épült.
Itt látszik is, hogy a játékosok táncolva ünneplik az eseményt.

 

Végül az igazi táncok, amiket nehéz a való életben utánozni.

Electro Shuffle

Ez az tánc egy eredeti táncból indult, amit a Fortnite magáévá tett, természetesen szokásos drámát vonva maga után.
De a tánc eleve egy nehéz koreográfiára alapult, amit „Gabby J David” osztott meg a Youtube csatornáján.

 

Springy

Ez a tánc se az egyszerűen kivételezhető, ha nem vagy tehetséges a táncban.

 

Say So

Ez a tánc TikTok-on lett felkapott, ránézésre nem tűnik nehéznek, de kíváncsi lennék, hogyan sikerülne, ha megpróbálnátok.

 

Nos, a lista végére érve remélem minden fontosabb táncot sikerült felsorolnom. Ha esetleg nem történt volna meg, akkor kommentbe nyugodtan írjatok le, hogy szerintetek melyik emote hiányzik a listáról.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×