Miután a Call of Duty: Warzone új évadában teljesen átszabták Verdanskot, érdemes tudni, hová éri meg most ugrani.

Természetesen a Call of Duty: Warzone 3. évadának indulása óta nem csak a pálya alakult át, hanem az is, hogy milyen fegyvert érdemes használni. A jelenlegi fegyvermetáról, illetve az általunk ajánlott fegyverekről pont tegnap írtunk egy összefoglalót, most pedig azt mutatjuk be, hová érdemes ugrani az átalakított pályán.

Ide ugorj, ha jót akarsz magadnak az új Warzone pályán.

Verdansk 84

Verdansk vidékét bizony volt alkalmunk megismerni 2020-ban, ezért épp itt volt az ideje, hogy valami újdonságot kapjunk. Azt gondolom, hogy ezzel nincsen semmi baj, egy picit felpörögnek az események. Ezzel együtt persze az újdonság varázsa miatt is, egyre többen csatlakoznak a játékhoz, illetve kezdenek kialakulni a legkedveltebb landolási zónák. Ha a régi stratégiákat próbáljuk bevetni, a mostani 3. évadban az nem biztos, hogy célravezető.

Ha egyedül játszol, vagy csapatban, ha sok killt akarsz, vagy csak győzni szeretnél, érdemes megnézni az alábbi listát.

Legjobb solo landolási helyszín: Summit

Ha magányos farkasként harcolsz a pályán, mindig az a legjobb, ha több lehetőséget hagysz magad előtt nyitva. Nyilván nem szeretnél tömegbe ugrani, hiszen akkor nagy eséllyel hamar véget ér a kör. Ezért a jelenlegi 3. évadban a Summitot javasoljuk a solo játékosoknak, mint potenciális helyszínt.

Ez a népszerű Black Ops helyszín közel van ahhoz a területhez, ahol régen a Dam volt. Bár számos nagy épületet tartalmaz, több menekülési lehetőséget is kínál. Miután leérkeztél és felszedted az első lootokat, vannak a környéken autók és helikopter is, ha gyorsan fel kell húzni a nyúlcipőt. Függetlenül attól, hogy sok killt akarsz, vagy csak győzni, a Summit jó helyszín lehet.

Legjobb duó landolási helyszín: Airplane Factory

A 3. évad frissítésével vadonatúj POI-k jelentek meg, bár egyesek hatásosabbak, mint a többi. Hamar világossá vált viszont, hogy a repülőgépgyár igen izgalmas helyszín. Mivel Verdansk ’84 közepén található, remek hely, hiszen a körben valószínűleg benne leszünk. Végtelen lehetőségeket kínál rotálás szempontjából, és hatalmas mennyiségű lootot a játék elején. Duóként érdemes ide ugrani, hiszen lehet külön lootolni, majd pedig együtt maradva szépen eldönteni, hogy mi legyen.

Legjobb trió és quad helyszín: Superstore

Ha gyakran játszol Warzone-t, akkor bizonyára már kezdesz hozzászokni Verdansk 84 Superstore verziójához. Itt nem sok minden változott, vagyis még mindig a Warzone legkedveltebb helyszíne a játék első szakaszaiban.

Ha ide estek csapatként, az első percekben heves harcokra számíthattok. Itt az a cél, hogy a csapat életben maradjon. Ha ez sikerül és megnyeritek a Superstore-t, akkor nagy esély van arra, hogy a meccs is meglesz. Itt aztán van loot, rengeteg pénz egy egész csapat számára. Persze nem árt óvatosnak lenni, hiszen a másik csapat is ezt akarja.

Legjobb helyszín, ha sok kill kell: Downtown

Míg a belváros korábban remek hely volt a játék második vagy harmadik körében, a 3. évad változásai sokkal potenciálisabbá tették a játék korai szakaszai számára. Kevesebb felhőkarcoló van és általában nyíltabb helyek kerültek be, így jó lehet azoknak, akik pörögnek a meccs elején és ölni akarnak.

Itt nem csak jó kis lootot szerezhetsz, de jó pár ellenséget is el lehet tüntetni a pályáról. Ha a fő prioritása a kill, akkor ne keresse tovább: a Downtown a neked való hely.

A legjobb első hely a könnyebb győzelemért: Grid Array

Egy vadonatúj helyszín a 3. évadban a Grid Array, mely tökéletes landolási helyszín lehet azok számára, akik elsősorban győzni szeretnének. Ez a hely Verdansk ’84 egyik legmagasabb pontján terül el, így teljesen belátható a pálya. Ha ide érkezel és kifosztod, akkor lehetőség kínál a nyugodt játékra, kempelésre. Fentről jól lehet mérlegelni a következő lépést, hogy alakul a kör, stb.

Érkezési helyszín, amit érdemes kipróbálni: Stadium

Bár ez nem teljesen új helyszín, a Stadion teljesen más lett Warzone 3. évadában. Rengeteg játékos érkezik a kicsinyített helyszínre, hogy megnézze az újdonságokat. Ezért remek hely most, a szezon elején.

Ezek a helyek persze folyamatosan változhatnak, ahogy szépen haladunk előre az évadban. Szerinted jó lett a lista, vagy te tudsz jobb helyeket is?

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×