A GTA rajongók ismét izgatottak lettek, mivel a Rockstar olyan játékosokat keres, hogy „új játékokat” tesztelnek majd a cég számára.

Az utóbbi években egyre érkeznek a hírek, pletykák, utalások és rajongói teóriák arról, hogy milyen stádiumban lehet a GTA 6 fejlesztése. Bár a rockstar még mindig nem jelentett be semmi, amint történik valami érdekes,

a rajongók máris azt gondolják: ez már a GTA 6 jele.

Most a Rockstar néhány friss álláshirdetése izgatta fel a rajongók, akik évek óta várják, hogy a GTA 6-ot végre bejelentsék. Főleg azért, mert közben megérkeztek az újgeneráció konzolok, melyek potenciális platformok lehetnek az új cím számára. Miközben persze a GTA 5 frissített formában jön az új konzolokra. Természetesen ahogy eddig egyik sem, így a következő teória sem bizonyult még biztosnak.

A rajongók abban reménykednek, hogy hamarosan hivatalos híreket is láthatunk.

A Rockstar játéktesztelőket kereső álláshirdetései szerint a cég játéktesztelőket keres, ami akár arra is utalhat, hogy már a GTA 6 bizonyos részei elkészültek és átléptek a tesztelési szakaszba. Ha ez így van, talán hamarosan érkezhet a bejelentés is.

A hirdetések szerint a tesztelők feladata a hibák felismerése és ezek részletes jelentése. A jelentések képernyőképeket, videókat és játéknaplókat kell, hogy tartalmazzanak. Ha igaz a hír, ezek közül talán kiszivárog pár a közeljövőben. Emellett a jelölteknek „hozzáértő játéktudással” és „a jelenlegi generációs játékkonzolok és PC-k ismeretével” kell rendelkezniük.

Érdekes módon (csak) a Rockstar India pozíciójába az is szerepelt a munkaköri leírások között, hogy „ismerjék a Rockstar legújabb címeit”.

Vajon tényleg a GTA 6-ot tesztelik már?

A GTA V PS5-ös és Xbox Series X/S portja még mindig nem jelent meg, így lehetséges, hogy a pozíció ahhoz a játékhoz kapcsolódik. Emellett még mindig készülőben van a GTA Online önálló verziója, így kétségtelenül szükség lesz a tesztelésre is.

Mindenesetre nem valószínű, hogy a port végleges megjelenéséig bármilyen információt kapunk a GTA 6-ról, ami még mindig 2021-re van kiírva. Remélhetőleg még az év vége előtt kapunk néhány hírt a következő játékról.

×