Szponzorált tartalom

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek fel a játékok? Ha valaha is azt gondoltad, hogy programozóvá válni csak egy álom, mert mondjuk nehéz lehet megtanulni, vagy melót szerezni, akkor ezt most felejtsd el. Mutatunk egy lehetőséget, ahol teljesülhetnek ezek az álmok, nem is akárhogyan.

Így lehetsz full-stack programozó előképzettség nélkül, és kaphatsz is melót a szakmában.

Először is tisztázzuk: mi az a full-stack programozó? Egy olyan fejlesztő, aki nem specifikusan képzi magát az egyes programnyelvekre, fejlesztési területekre, hanem komplexen átlátja a programozás minden szeletét a háttérfolyamatoktól egészen a felhasználó előtt megjelenő felületekig. Olyan rendszerszemlélettel rendelkezik, amely segítségével bármelyik területen tovább tudja képezni magát.

És hogy miért éri meg mindent is megtanulni? Mert olyan IT szakember lehet belőled, aki átfogó módon vágja majd a programozást, ezzel a kibővített tudással pedig nyilván egyszerűbb elhelyezkedni is a szakmában. Ráadásul tudunk egy sulit, ahol nemcsak hogy mindent megtanulhatsz a programozásról, hanem még állást is szereznek neked a képzés végén.

A Codecool Budapesten kéthetente, Miskolcon évente egyszer induló full-stack programozó képzése során előképzettség nélkül, hard és soft skillekkel felszerelt fejlesztővé válhatsz. Nem csak egyetlen programnyelvhez fogsz érteni, hanem komplexen átlátod majd a programozás minden szeletét. Ráadásul amíg zárva vannak az sulik, online is zavartalanul belevághatsz.

Tényleg megtanulhatsz mindent is

A Codecool programja 12 hónapos, intenzív nappali képzés, ami kicsit olyan, mintha bekerülnél egy techcég gyakornoki programjába. A csoportokat mentorok, tapasztalt szoftverfejlesztők vezetik, akik közvetlenül segítik az egyes tanulók fejlődését és folyamatosan a csapat érdeklődéséhez igazítják a tantervet. A programozást ezerféleképpen meg lehet tanulni, de úgy a legegyszerűbb, ha érdekel is a példa, amin megtanulod, ezért a Codecoolnál a való életből vett projekteken kell dolgoznod az első naptól kezdve.

Többféle programozási nyelvvel és technológiával is meg fogsz ismerkedni, de a legfontosabb, hogy elsajátítod az önálló, problémamegoldásra fókuszáló programozói szemléletet. Ez az iparág rohamtempóban fejlődik, ezért nagyon fontos, hogy a karriered során később önállóan is tovább tudd majd képezni magad.

A képzés elvégzéséhez minden szükséges tananyagot és szoftvert megkapsz, a tandíjat pedig csak az első állásod megszerzése után kell elkezdened törleszteni – így tényleg semmi sem állhat az útjába, hogy belevágj.

A tanulmányaid végére már egy teljes portfóliót felépíthetsz a Codecoolban elvégzett projektjeidről, ami pontosan megmutatja a jövőbeli munkaadóidnak, hogy milyen készségekkel rendelkezel és milyen területeken, technológiákkal dolgoztál. Ami még fontosabb: a képzés végére olyan magabiztos tudásra teszel szert,

amivel könnyedén megugrod bármelyik junior pozíció gyakorlati állásinterjúját.

Ingyen van, ha mégsem kapsz munkát

A képzés elején 40.000 Ft-on kívül semmit nem kell előre fizetned. A képzés árát elég akkor elkezdened törleszteni, ha már munkába álltál – akkor is részletekben, 18 vagy ha úgy kényelmesebb, 24 hónap alatt. Ennyire biztosak benne, hogy megszerzett tudásodat állásra válthatod. Ha pedig a képzés után 6 hónapon belül nem találnak neked állást, nem kell kifizetned az árát.

Gyakorlatilag tehát, ha tényleg érdekel a programozás és úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál fejlesztőként, akkor ezzel nem veszítesz semmit. Kevés olyan képzés van, ahol azonnal munkába is állhatsz, a tapasztalat pedig a piacon többet ér, mint bármilyen papír.

Szerinted te jó programozó lennél?

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

40 perc telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

55 perc telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

1 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

1 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

2 óra telt el azóta...

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

5 óra telt el azóta...