Újfent 6 játékos pályázik a Bundesliga hónap játékosa címre, amivel felturbózott SBC lapot nyerhet Fifa 21-ben.

Április is megannyi emlékezetes pillanattal szolgált ki minket, fanatikusokat. A hónap utolsó napjaihoz közeledve szavazásra invitál az EA Sports. Ezesetben arról van szó, hogy szavazatunkkal segíthetünk egy Bunesliga jelöltnek hozzá jutni hőn áhított Hónap Játékosa címéhez. Ebben az esetben áprilist véve alapul 6 jelölt került a kalapba, akik közük kikerül a végső nyertes.

 

Ez a hónap minden eddiginél különlegesebb, de miért is áll ez a feltételezés?

Nemes egyszerűséggel végre honfitársat köszönthetünk jelöltjeink nevei közt. Tagadhatatlan büszkeség költözik minden magyar ember szívébe, amint megpillantja Sallai Roland nevét, aki a Freiburgban tett le az asztalra egy bődületesen erős hónapot áprilisban. Roli közvetlen szerepet játszott csapata négy góljában is, amiből kettőt ő maga szerzett, kettőt pedig precízen előkészített társainak. A válogatottban is kiemelt figyelmet vívott ki magának Roli, ahol jól kivehetően Szoboszlaival tudnak kiválóan védelmeket bontani.

Íme, az EA Tweetje a Bundesliga POTM szavazásról:

 

A listán még szerepel a tegnap már megénekelt Wout Weghorst is, illetve a Bayern csodatinije: Jamal Musiala, aki szintén elképesztőt ment áprilisban. Marcus Thuram, a franciák legendájának fia, Christian Günter, és végül Erling Haaland. Ilyen veretes nevek között még nehezebb lehet Rolinak bezsebelni az elismerésül szolgáló díjat, viszont ha mind összefogunk, és szépen lerakjuk rá voksaink, bizonyára sikerül. Megannyiszor bizonyítottuk már, milyen erősek vagyunk netes szavazások terén.

 

Ki szavaz Sallaira?

×