Mostantól nem kell egész nap böngészni az árak után, a Google elintézi helyettünk.

Új funkcióval bővült a Google Chrome Androidos verziója, mégpedig egy nagyon fontos árfigyelővel, ami értesítést küld, ha egy adott termék vételára csökken. Bár a rendszernek még van pár hibája, ezeket valószínűleg később orvosolják. A funkció viszont csak akkor működik, ha az adott lap meg van nyitva a böngészőnkben, különben nem küld értesítést. Ez is minden bizonnyal változni fog. A másik sajnálatos dolog, hogy még nem elérhető az asztali kliensen. Fontos tudni, hogy az árfigyelő még kezdetleges stádiumban van, így nem mindenkinek elérhető.

Aki esetleg ki szeretné próbálni, a SmartDroid állítása szerint ez funkció a 90-es verzióban már elérhető.

Aki elég szerencsés, annak a jobb felső beállítások menüben jelenik meg. Viszont ha nem látszik ott, akkor még van egy másik lehetőség manuális aktiválásra. Ha a címsorba beilleszted a [chrome://flags/#enable-tab-grid-layout] sort, majd az értéket [Enabled-re] állítod. Ha ez sikerült, a böngésző újraindítása után elérhetővé vállhat a funkció. Természetesen lehetséges, hogy ez mégse fog bekövetkezni, mivel még tesztstádiumban van az árfigyelő funkció.

Remélhetőleg a Google a tesztelések után elérhetővé teszi az összes Chrome verzión. Ez egy nagyon hasznos kiegészítője lehet a böngészőnek, főleg azok számára, akik mostanában terveznek videokártyát, vagy esetleg más számitástechnikai tartozékokat venni.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×