Bár már íródik, hogy miről is szólna a The Last of Us 3, a rendező szerint ez még nem jelenti azt, hogy már fejlesztik a játékot.

Bármennyire is furcsán fogadta a közösség a The Last of Us 2 történetét, a játék hatalmas siker lett, a franchise összességében pedig nagyon jó befektetés a Naughty Dog számára. Nem véletlen talán az sem, hogy nemrég felröppent a hír, hogy az első rész Remastered verziója PS5-re is elkészülhet. A rajongók pedig közben arra kíváncsiak, a korábbi bejelentésekkel ellentétben lesz-e harmadik rész, és ha igen, miről szól majd? Nos, lehet, hogy a játék rendezője már tudja.

A Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann elárulta: már létezik egy vázlat arról, hogy mi történik a második rész után.

Neil Druckmann

Neil Druckmann természetesen azt is szeretné, ha ebből az ötletből előbb utóbb játék is születne, de ennek fejlesztése (még) nem indult el.

Halley Gross írónő írt egy vázlatot egy történethez. Persze ebből nem készítünk most játékot, de remélem egyszer napvilágot láthat, hogy mi történik a második rész után. Meglátjuk” – mondta egy interjúban hozzátéve, hogy a stúdió jelenleg még nem döntötte el, hogy melyik projekten dolgozzon legközelebb.

„Miután befejeztük egyik nagy címünket, hosszú időt vesz igénybe, hogy a különböző ötletekről döntsünk. Legyen szó a Last of Us III-ról, vagy valami másik franchise-ról, amelyhez vissza akarunk térni” – magyarázta.

A Naughty Dog jelenleg az eredeti The Last of Us PlayStation 5 feldolgozásán dolgozik, ahogy arról a Bloomberg beszámolt. Megjelenését követően egyébként a The Last of Us Part 2 világszerte három nap alatt négymillió példányban kelt el, ezzel az eddigi leggyorsabban fogyó PS4 játék lett. Ezen kívül készül az HBO Last of Us sorozat is, melyet a csernobili alkotója, Craig Mazin a Naughty Dog társelnökével, Neil Druckmannal közösen ír.

Szerinted végül elkészítik majd a The Last of Us 3-mat?

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×