A hivatalos listára azért még várnunk kell.

Vészesen közeledik az Apex Legends következő szezonja. Az elmúlt 1-2 hétben megismerhettük az új fegyvert és többet megtudhattunk az új hősről is. Ebben a bejegyzésben azokat a hős nerfeket, buffokat gyűjtöttük össze, melyeket a fejlesztők már korábban megerősítettek.

Nézzük is a változásokat!

Octane

Octane

  • Tactical nerf + buff

Átalakul a Tactical képessége, több HP-ba fog kerülni a Stim használata, ám ezzel egyidőben a képesség cooldownja csökkeni fog.

Lifeline

  • Passive nerf
  • Ultimate buff

Itt is több változásra számíthatunk. A Res Shieldnek búcsút mondhatunk, de a Lifeline’s Doc drón 60%-kal gyorsabb lesz és a care package garantált upgrade-et biztosít a játékosok számára.

Loba

  • Bracelet buff
  • Ultimate nerf

Azt már korábban megerősítették a fejlesztők, hogy a bugos karkötő hibán igyekeznek javítani, illetve használhatóbbra alakítani. Az ultimate képességre azonban további 30 másodpercnyi cooldownt pakolnak.

Fuse

  • Tactical buff

A Knuckle Cluster a 9. szezonban 2 charge-ot kap, illetve az eddigi 25 másodperc helyett csak 18 másodperc lesz a cooldownja. A sebzése marad a régi, de a 2 charge-nak hála ez nem probléma, kellemes kis buffnak nézünk elébe.

A fenti változásokat még a 8. szezonban, különféle közösségi oldalakon erősítették meg a fejlesztők, így ennek megfelelően kezeljétek ezeket a változásokat. Remélhetőleg pár napon belül a hivatalos changelog is napvilágra kerülhet.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×