Bár sajnos csak utólag, de végre kiderül, hogy akit/amit lőttünk az bot volt vagy játékos?

Bár sok esetben lehet sejteni, jelenleg nincs biztos módja annak, hogy megállapítsuk, hogy az ellenfél, akivel éppen harcoltunk, ember vagy bot a PUBG-ben. Azonban a mérkőzés után lehetőség van arra, hogy ez az információ kiderüljön. A játék maga nem árulja el, de akad néhány webhely, mely nyomon követi a mérkőzések részletes statisztikáit,

beleértve a botokra vonatkozó adatokat is.

Nézzük át, hogyan működnek a botok a PUBG-ben, hogyan állapíthatod meg, hogy az ellenfél bot volt-e vagy sem, és hogyan juthatsz hozzá a játékban kínáltnál sokkal részletesebb meccsstatisztikákhoz.

Hogyan működnek a botok a PUBG-ban?

Az AI ellenfelek, vagyis a botok azzal a céllal kerültek be a PUBG meccskeresésébe, hogy csökkentsék a sorbanállási időt és javítsák a játékélményt az új játékosok számára. Ezek a nem emberi ellenfelek minden platform nyilvános lobby-jában és minden játékmódban megtalálhatók, a rankeden kívül természetesen.

A botok szintje változó, de általában könnyű killek. A botok szinte soha nem jelentenek veszélyt egyetlen tapasztalt játékosra sem, a kezdő játékosok számára könnyű célpontként szolgálnak.

A botok számát, amelyekkel játékról játékra találkozol, a Matchmaking Rangod (MMR) határozza meg. Minél képzettebb vagy, annál kisebb az esélyed arra, hogy botokkal találkozol a meccseken. Szóval az új játékosok gyakrabban találkoznak velük.

A meccsenként jelenlévő botok száma nagyban változhat. Lassú napokon, amikor kevesebben játszanak, a lobby-k akár 95 %-ban is tele lehetnek botokkal. Viszont egy forgalmas napon a lobby-k körülbelül 20 százaléka mesterséges intelligenciával rendelkező játékosokból áll. Ám a százalékok sokszor változnak.

A botok leleplezése

Persze a játék során sok dologból lehet tudni, hogy botot látunk-e. Ez egyik jellemző a botok mozgásuk, valamint a nevük. Majdnem minden botnak van egy alsóvonás a nevében, emellett a legtöbb bot neve halandzsának tűnik. Péládul: „ILu_vPotato” és „Kr__hang”. Persze néha nehéz eldönteni, hogy egy ellenfél bot, vagy valaki nagyon furcsán, gyanúsan viselkedett?

A PUBG Lookup nevű oldal sok más adat mellett azt is pontosan megmondja, hogy a mérkőzésedben mely játékosok voltak botok. Ez az oldal rendkívül részletes meccsadatokat követ, beleértve a botok számát, a botok százalékos arányát, a botok ranglistás helyezéseit és a meccsen elért botölések számát.

PUBG Lookup

Miután megkerested a játékbeli nevedet a PUBG Lookup-on, fordítsd figyelmedet a játékosprofilod Bot ellenfelek szakaszára. Itt megtekintheted a legutóbbi meccseidben szereplő botok teljes számát, valamint a valódi játékosok és a botok arányát.

Ha egy konkrét mérkőzésről keresel információt, nézd meg a Legutóbbi mérkőzések menüpontot, és kattints a kívánt mérkőzésre. Ez hozzáférést biztosít a mérkőzés teljes listájához, amelyet a helyezés, a killek és a sebzés szerint rendeztek. A ranglistán az adott mérkőzés minden játékosának neve megjelenik, beleértve a botokat is. A robotjátékosokat narancssárga név jelzi, amely mellett egy robot ikon látható. A képernyő bal oldalán az adott mérkőzésen résztvevő botok teljes száma és a botjátékosok százalékos aránya látható.

Végül, a legutóbbi mérkőzéseken belül a játékosok megölése rész megmutatja, hogy hány botot öltél meg az adott mérkőzésen.

A PUBG Lookup egyéb funkciói

A PUBG Lookup sokkal többet kínál, mint a botok adatai. Olyan kritikus információkat nyújt, mint a szezon- és élettartam-statisztikák, részletes meccsjelentések, fegyverjelentések, sebzési idővonalak és kill-fák.
Ezeknek az adatoknak a részletessége vetekszik mindennel, amit eddig bármely játékban láttunk. Ezeken belül szerintem az egyik legérdekesebb a kill-fa.

@PUBG Lookup Kill Tree

A kill tree funkció egy vizuális fát jelenít meg, amely egyszerű módon megmutatja, hogy ki kit ölt meg a mérkőzésen. Tegyük fel, hogy megölsz egy bizonyos játékost a játékban. A kill tree megmutatja ezt, majd elágazásokra bomlik, és megmutatja, hogy az általad legyőzött ellenfélnek hány killje volt. Amikor a mérkőzés véget ér, egy nagy kill tree rajzolódik ki, amelynek tetején a végső győztes áll. Ez személy szerint az egyik legjobb módja, hogy elemezzük, hogyan is zajlott le a játék.

A PUBG Lookup itt érhető el.

Jó botvadászatot kívánunk!https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×