Az első pár nap statisztikái sokat elárulhatnak.

Egy hete megismerhettük az Apex Legends 9. szezonjában érkező íjat, illetve azt is megtudtuk, hogy hamarosan érkezik a mobil verzió Androidos béta startja is. Nem olyan rég pedig az érkező hősről is megtudhattunk többet is. A Valkyrie névre hallgató karakternek igazán izgalmas képességei lesznek majd, nézzük is őket sorban! 

 

Ahogy a tegnap megjelent gameplay videóban láthatjuk, mindegyik képessége eléggé hasznosnak tűnik, sok felhasználó látatlanba már OP karakternek is tartja a különböző közösségi oldalakon. Erre majd az első pár éles nap adhat választ.

  • Passzív: VTOL Jets – Ha a levegőben megnyomjuk az ugrás gombot, akkor a hős elkezdi használni a jetpacket. A beállításokban a használat módját (hold vagy toggle) személyre szabhatjuk majd.
  • Taktikai: Missile Swarm – Több mini-rakétát lő ki az ellenfelek irányába, mely sebzi és stunolja is majd őket. A fejlesztők egyfajta mini Bangalore Ultimate képességként írták le, sebzésben nem közelíti meg, de a bénító ereje kiváló lesz.
  • Ultimate: Skyward Dive – Az ultimate segítségével hamar pozíciót válthatunk majd a pályán, ha a csapattársaink ügyesek, akkor ők is velünk tarthatnak. Repülés közben Valkyrie a sisakját használva feltérképezi a terepet ellenségek után kutatva, melyek a csapattársaknál is megjelennek majd.

Az új szezon várhatóan pontosan egy hét múlva startolhat majd el, reméljük semmilyen probléma nem hátráltathatja majd a sikeres indulást. 

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×