A határ a csillagos ég.

A HyperX, a Kingston gaming és esport kiemelkedő almárkája ma bejelentette, hogy a HyperX Predator DDR4-es memóriával új overclock világrekordot állítottak fel. A legmagasabb frekvencia-világrekordját a tajvani MSI OC Team állította fel egy 4600 MHz-es Predator DDR4 8G-os modullal. Mindezt MSI MEG Z590 UNIFY-X alaplapon, 11. generációs Intel Core i9-11900KF 3,50 GHz CPU-val. A rekordot megdöntő frekvenciát a HWBOT nevű overclocking oldalon tették közzé.

A memóriát egészen 7200 Mhz-ig húzták.

„A HyperX örömmel vesz részt a DDR4 overclocking történetében bekövetkezett áttörésben, hiszen a HyperX Predator memóriával az elmúlt hónapban két világrekordot is sikerült felállítani” – mondta Kristy Ernt, a HyperX DRAM üzletágvezetője.

A HyperX Predator DDR4 nagy teljesítményű memóriát kínál, merész és agresszív stílussal párosítva. A megvásárolható frekvenciák 4800 MHz-re bővültek, CL12-től CL19-ig terjedő késleltetésekkel. A HyperX memóriamodulok támogatják az Intel XMP-t, az Intel legújabb lapkakészleteihez optimalizált profilokkal, és kompatibilisek az AMD számos legújabb lapkakészletével is.

A Kingston mindig is egy stabil márka volt, főleg a játékosok körében, mivel tökéletes az ár-érték arány a RAM-ok szempontjából.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×