Call of Duty

Az FFAR elköszön? – Ezek a Warzone fegyverek tuti nem okoznak most csalódást

A Warzone 3. szezonja sok új változást hozott a játékba, ahogy azt megszoktuk, minden szezon első hete általában az új fegyverek kísérletezésével telik. Persze mindig lesznek örökzöldek és visszatérő fegyverek is. Viszont van egy-két meglepetés is, amire nem gondoltam, hogy akár metafegyver lehet.

A szezon kezdete óta körülbelül 70 meccsbe már látszólag kezdtek kiforrni a játékosok kedvenc fegyverei. Ezeket természetesen én is teszteltem, hogy mennyire állják meg a helyüket az új mapon a sok változtatás ellenére.

De mely fegyverek veszik át a hatalmat ebben a 3. szezonban?

Természetesen erre rengeteg statisztikát is mutathatnánk a legnépszerűbb fegyverekről, ám ezúttal saját tapasztalatok alapján is megpróbáljuk megmutatni, mivel érdemes lőni a legújabb Warzone évadban.

Van, ami nem változik

Abszolút ide sorolható a Kar98k vezető helye, a játékosok 12.8 százaléka még mindig ezt a fegyvert használja másodlagos fegyverként, hogy a közép, illetve nagy távolságú harcokban is részt tudjanak venni. Teljesen érhető a döntés, a Kar98-at semmiféle változás nem érte és pár játékosnak már a kezében van a töltény gyorsasága, illetve esése, hogy akár egy mozgó célpontot is eltaláljon.

 

Amit érdemes megfontolni

CR-56 AMAX

Most egy olyan fegyver jön, amit szinte minden meccsen látok. Nagyot üt, nem nehéz tartani és akár egy tár is tökéletesen elég 3 ellenfél kipakolásához. Természetesen jól gondoljátok, a CR-56 AMAX-ről van szó. Ez a fegyver egy állat akármilyen harchoz, és szinte tökéletes párosítás a Kar98 mellé. Ha még mindig nem lenne meg, szerintem minél hamarabb oldjátok fel, mutatjuk, hogyan.

A fegyver megszerzéséhez:

  • Szerezz három Gunbutt killt (fegyverleütés) kell szerezned Assault Rifle-el 10 különböző mérkőzésen.

A játékmód lehet Plunder, hiszen ez a legegyszerűbb, ha nincs meg a multi.

Krig 6

A következő a Krig 6, ami elég sok buffot kapott, így sokan bele is építették a loadoutjukba. Nagyon hasonlít az AMAX-re, de ez a fegyver termesztésen mindenkinek elérhető, így könnyebb is kimaxolni. Mindenképp próbáljatok ki, de leginkább középtávú lövöldözésre ajánlom egy 3x-os scope-al.

 

Jöjjön két meglepetés fegyver

LC10

Az egyik meglepetés érdekes mód nem változott sokat de, lehet az FFAR nerf miatt került középpontba ez az SMG. Az LC10 egy tökéletes fegyver rövidtávú harcokhoz. A tárba elég töltény van, ha esetleg rosszra fordulnának a dolgok, és egyszerűen álom vele lőni. Csak célzol és lősz. Viszont a nagyobb tárkapacitások csak később lesznek elérhetők, addig is akár a földről szerzett LC10-el is próbáljatok darálni a szintezés érdekében.

AK47

Nos, jöjjön az underdog, amit nem láttam sok játékosnál, de sok profi azt mondja, hogy lehet belőle meta fegyver a következő hetekben. Nem akármelyik változatról van szó, kifejezetten a Cold War verzióról beszélünk. Az a fegyver nagy előnye, hogy nagyon sokféleképpen lehet építeni, ahogy neked tetszik.

 

Ezt a fegyvert magam is kipróbáltam, és nagyon meg voltam elégedve. Egyetlen hátránya talán, hogy a tűzgyorsaság kicsit gyenge, így ezt a fegyvert inkább a tapasztaltabb játékosoknak ajánlom.

Természetesen a mi tippjeink mellett létezik egy hivatalos statisztika is arra vonatkozóan, hogy jelenleg a játékosok körében mely fegyverek a legnépszerűbbek. Ebben meglepetés egyelőre nincs, ám a jövőben érkezhetnek olyan frissítések és változások, melyek alapjaiban rengethetik meg a metát.

A WZ Ranked szerint jelenleg a következő fegyvereket használják a legtöbben:

WZ Ranked

Ezt a listát minden nap frissítik, szóval nyomon tudjuk követni, hogy milyen fegyverek veszik át a helyet a top 10-es ranglistán.

Személy szerint örülök, hogy végre nem csak FFAR meg M16 a meta, hanem egy picit szélesebb és választékosabb a játékmenet.

DV

Korábbi cikkek

Sötét fordulattal folytatódik az egyik legérdekesebb Star Wars-sorozat

Bódi Dániel 2024.04.04. - Mióta a Disney a mindenható ura a Star Wars fantáziavilágának, nagyjából…

7 óra telt el azóta...

A San Andreas fejlesztője 20 év után rántotta le a leplet a játék egy vicces titkáról

Bódi Dániel 2024.04.04. - A GTA-játékokat részben az teszi oly nagyszerűvé, hogy a megjelenésük után…

8 óra telt el azóta...

Úgy tűnik, hogy a 2024-es Call of Duty még a loadoutokon is alakít

2024.04.04. – Éppen a napokban debütált a Modern Warfare III és Warzone legutóbbi szezonja, ám…

9 óra telt el azóta...

Érkeznek az új AMD CPU-k, a régi alaplapok tulajdonosai is örülhetnek

2024.04.04. – Az AMD Zen 5 processzorairól egyre több friss információ érkezett március utolsó napjaiban.…

9 óra telt el azóta...

Kevés FPS-ed van Counter-Strike 2-ben? – Nem nálad van a baj

2024.04.04. – Március 31-én ért véget a Counter-Strike 2 első, hivatalos eseménye, a Major. Koppenhága adott otthont…

9 óra telt el azóta...

Több szinten is megújulhat az iPhone 16: így néznek majd ki a telefonok

2024.04.04. – Az elmúlt időszakban több információ is érkezett az Apple iPhone 16 és 16 Pro telefonjaival…

10 óra telt el azóta...