A Google ez a program ellen még mindig nem lépett, remélhetőleg igy is marad.

Nos, 2021-et írva kevés olyan helyet találunk az interneten, ahol nincs reklám. Ez érthető is, hiszen valahogy fent kell tartani az oldalak vagy azok készítőinek munkásságát. De hogy pontosabbak legyünk, a YouTube agresszív reklámkampánya ellen itt a YouTube Vanced. Ez a program ugyanaz, mint a Android YouTube alkalmazás, de valamivel felhasználóbarátabb. Legalábbis azok számára, akik ki akarják kerülni a reklámokat. Alapvetően blokkolja a reklámokat, a valódi sötét módot és még sok mást is.

A Google nem tesz ellene semmit.

Az app alapvető funkcói.

  • Lehetővé teszi videók lejátszását a háttérben vagy a Kép a képben funkcióban. Ez zenehallgatásnál tökéletes.
  • A Swipe vezérlő lehetővé teszi a fényerő és a hangerő szabályozását, mint más videolejátszó alkalmazásokban, például a VLC-ben vagy az MX Playerben.
  • Új automatikus ismétlési funkció, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a videókat, például a tiktokokat/vine-okat, vagy egyszerűen hurokban folytassa egy dal lejátszását.
  • Nem tetszik az új kommentszekció vagy a mini lejátszó? Ezeket is át lehet kapcsolni a táblagépes verzióra, amelyek nagyon hasonlítanak a régi verzióhoz.

Testreszabás:

Olyan alapvető életminőségi opciók is jelen vannak, mint például az alapértelmezett videófelbontás.

És végül a szponzor blokk. Miután a reklámot átléptük, jöhet a szponzorok átugrása.

Ez a funkció lehetővé teszi a bosszantó szponzorszegmensek kihagyását (amikor egy youtuber szolgáltatást vagy terméket reklámoz a videó közepén).

Sőt a videó elején/végén megjelenő intro, outro kihagyása és a feliratkozásra való emlékeztetők kihagyása is lehetséges. Teljes körű irányítás, hogy automatikusan kihagyjon-e egy szegmenskategóriát, vagy megjelenítsen egy gombot, amivel kihagyhatjuk.

Természetesen a Google és a Youtube számára egyre nagyobb bevételi forrást jelentenek a reklámok, a vásárlás, valamint a Youtube Premium bevezetése. Az ilyen applikációk, melyek lehetővé teszik az alapvető funkciók megkerülését, nyilvánvalóan nem tesznek jót az üzletnek. A kérdés az, miért nem tesz semmit ellene a Google?

Ha érdekel ez az applikáció, ITT letöltheted.

 

×