Nickmercs most se hagyott minket cserben.

Nos, mindannyian tudjuk, Nickmercs kétségkívül az egyik legnagyobb streamer, ha a Warzone-ról van szó. Az elmúlt napokban elindult a 3. szezon, ami változások egész listáit hozta a szeretett battle royale játékunkba. Miután eltöltött egy kis időt az összes új módosítással, most elárulta, hogy jelenleg melyik fegyverrel aratja a legnagyobb sikert.

Miután a 2. szezon utolsó részében főleg a FFAR dominált, a fegyvert most már sokadjára nerfelték, ami azt jelenti, hogy a 3. szezon metája jelenleg egy kicsit meghatározhatatlanabb. Nickmercs gyorsan a FARA 83 felé vonzódott, amely a Cold Warbol származó fegyver és nem játszott nagy szerepet az előző szezonban. Pedig új fegyver volt és mindannyian tudjuk az új fegyverek mindig jól teljesítenek az első pár patching. Nickmercs azonban kifejezetten más módon használja a FARA 83-at, mint a többi játékos.

De nézzük, is miért is olyan különleges.

Ahelyett, hogy a FARA 83-at egy tipikus AR-ként használná, számos olyan elemet csatolt a fegyverhez, amely egy kicsit jobban hasonlít egy SMG-hez.

Nickmercs FARA-setupja :

  • GRU Suppressor
  • 18.7″ Spetsnaz RPK Barrel
  • Infiltrator Grip
  • Spetsnaz 50 Rnd
  • KGB Skeletal Stock

FARA-83

Ezek a kiegészítők segítenek gyorsan és reaktívan mozogni a pályán, és az 50-es tárnak köszönhetően akár több embert is ki tudsz pakolni egy tárból.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy csak azért, mert Nickmercs most ezt használja a legtöbbet, nem jelenti azt, hogy minden játékos számára jól fog működni ez a kis setup. A Warzone egyik legjobb aspektusa, hogy kitaláld, mi működik a legjobban a saját játékstílusodhoz, és addig próbálgatod a dolgokat, amíg meg nem találod, mi tetszik a legjobban. Mégis, figyelembe véve, hogy egy olyan játékosról van szó aki nagyon sok sikert aratott a Warzone-ban.

Mit gondoltok ki fogjátok próbálni a FARA-SMG kombót? 

 

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×