A Cold War és a Warzone harmadik szezonja olyan opciót is magával hozott, amit mindenképpen érdemes használni, ha NVIDIA kártyád van.

A Waronze új, a Cold War-ral harmadik közös szezonjának startja, ha drasztikusan nem is változtatta meg Verdanskot, azért egészen bődületes mennyiségű újdonságot pakolt a játékba.

És itt most nem csak a fegyverekre, új pakkokra és a megváltozott helyszínekre gondolok, hanem az NVIDIA újdonságára, mellyel gombnyomásra variálhatunk a képi megjelenés beállításaival. A Warzone ugyanis DLSS támogatást kapott, amely egészen remek módot ad a játékosoknak ahhoz, hogy javítsanak a túlélési esélyeiken – illetve növeljenek az FPS számon is.

Nem az Insta, de jöttek a filterek is

A DLSS nem csak az FPS növeléséhez, hanem a látvány megváltoztatásának lehetőségét is elhozta, a filterek személyében. Ezzel az opcióval különösen érdemes is élni, hiszen segítségével, vagyis a megfelelő érték-arányok megtalálásával bizonyos helyszínek legsötétebb sarkaiba is beláthatsz – és igen, így simán kiszúrhatod Rose-t is vele.

A filterek dedikált billentyűparancsot is kaptak, amit az ALT+Z lenyomásával varázsolhatsz elő. Itt a bal oldalsó rubrika alján találod, amit lekattintva beállíthatod a képi világ színe-javát, amit külön le is menthetsz magadnak, más és más játékokhoz igazítva őket. Üröm az örömben, hogy ez az opció csak az NVIDIA RTX kártyák tulajdonosai számára érhetőek el.

Ehhez ad segítséget a népszerű CoD videós, JGOD, aki részletesebben is bemutatja az új beállítást, illetve azt is demonstrálja, hogy miért érdemes élni vele.

 

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×