Az EFL is megkapta a saját maga SBC játékosát. A Watford játékosa Ismaïla Sarr kapott speciális lapot, aminek az igazi futó bolondok biztos örülni fognak.

Harmadnapjára ébredtünk a FIFA 21 TOTS időszakának. Javában zajlik az EFL és a Community TOTS játékosok nyitogatása. A mai napon Sarr kártyája kiváltható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EA SPORTS FIFA ULTIMATE TEAM (@easportsfut) által megosztott bejegyzés

Az SBC két csapatot igényel. Először is egy 82-es csapat kell IF, valamint egy 84-es csapat. Az ára így nagyjából 80 ezer zseton környékén mozog a jelenlegi piaci árfolyamokon.

A lapon kimaxolták a sebességet. Ha valakit ezután is Hunterrel láttok játszani, légyszíves helyettem is üssétek meg. A lövési mutatói elég szépek, a tizik kivételével minden 90+. Passzai átlagosak, de a labdavezetése kiemelkedő. Testi ereje is igen magas, így könnyen ellenállhat a védők szorításának. Sarr egyértelműen egy nagyon jó csere lehetőség, hiszen piszok gyors, és a fáradt lábak mellett, mint a villám fog cikázni. Remek lehetőséget biztosít a tempó váltásra, így egy jó húzással könnyen átfordíthatjuk a meccset.

Mit ajánlok? Ha van zsetonod, akkor szerintem érdemes lehet kiszedni, akár a padra is. A három csillagos gyengébbik láb gondot okozhat, de figyelj, hogy a jobb lábára cselezz és akkor nem lesz baj. A testalkat miatt lehet nem annyira jó vele a labdavezetés, mint egy lean body type esetében, de mindenképp kihasználja a lap fizikai erejét.

És nektek jól jött volna Sarr a WL-re?

×