Alig jelent meg Gwen máris a LoL következő karakterén van a hangsúly. A 156. hős történetileg Lucianhöz és Sennához kötődik majd.

Alig kaptuk meg az ollós babánkat Gwen személyében, fél arccal máris a legújabb hős felé kacsintgatunk. Az egyelőre még meg nem nevezett hős a sorban a 156. és történetileg a Lucian, Senna vonalhoz kapcsolódik.

A még meg nem nevezett karakter szintén a fény egyik őrzője. Ahogy Lucian és Senna is ő is marksman kategóriába sorolható, de őt nem az alsó ösvényre, hanem midre szánják a fejlesztők. De ezzel még várjunk, hiszen ahogy az lenni szokott, majd a játék eldönti, hogy pontosan mi is lesz a szerepköre.

Eredetileg egy caster hős érkezett volna, de mivel át kell alakítaniuk a burst maget így előre veszik ezt a marksmant.

Habár Corki, Lucian és Tristana is elég sűrűn felbukkan már a pálya középső részén, azért ők nem feltétlenül dedikált mid lanerek. A 156. hőssel egyértelműen ez lesz a cél, már csak a kivételezésen van a kérdés. Pontos információnk nincsenek még a karakterről, de ha szintén egy őrző csatlakozik a Rifthez, akkor egy név merül fel legtöbbször. Daowan Ioniát mentette meg a fekete füsttől, így a legtöbben úgy gondolják, hogy ő lehet majd a rejtélyes mid lane marksman.

A karakter várhatóan a szezon felénél debütál majd a mid-season frissítéssel.

×