Tovább bővülhet a népszerű franchise.

Úgy tűnik a Battlefield 6 mellett tovább bővül a népszerű akciójáték univerzuma. Csütörtök délután váratlan bejelentést tett az Electronic Arts és a DICE fejlesztőstudió. Egy blogposzt keretein belül elárulták, hogy egy teljesen új Battlefield játékon dolgoznak, melyet kimondottan okostelefonokra és tabletekre szánnak majd. 

Battlefield Mobile

A DICE mellett az az Industrial Toys dolgozik majd a projekten, mely a 2018-as Midnight Star lövöldözős játékot is fejlesztette.

Oskar Gabrielson elmondása alapján a fejlesztők éveket töltöttek azzal, hogy a Battlefield élményt megfelelően átültessék új platformokra is. Kihangsúlyozta, hogy a mobiljáték több szempontból is eltér majd az év végén érkező PC-s és konzolos változattól. Sajnos nem kaptunk semmilyen bővebb információt a játékkal kapcsolatban, így az első bemutatóra és screenshotokra még várnunk kell.

Reméljük nem kell csalódnunk és igazán páratlan Battlefield élmény köszönt vissza ránk majd a telefonjainkon is. Bár sokan nem kedvelik az iparág ezen szegmensét, manapság kikerülhetetlen szelete a gaming közösségnek.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×