A népszerű magyar Twitch streamer, Ruben tegnap új magyar feliratkozórekordot ért el, egy igen izgalmas esemény részeként. Persze nem ez az egyetlen érdeme.

A legnépszerűbb Twitch streamerek listájáról természetesen nem hiányozhat Ruben, aki az utóbbi időben többféle kezdeményezés is indított. Amellett, hogy szintén rekordokat ért el jótékonysági gyűjtésben, órákkal ezelőtt magyar subrekordot állított fel.

Rubennek tegnap meglett a 3400 feliratkozó, ami a jelenlegi magyar feliratkozó-rekord – állítja a streamer.

 

Amint talán sokan tudjátok, jelenleg nem létezik pontos Stream Tracker arra vonatkozóan, hogy egy Twitch csatornának pontosan hány feliratkozója van. A feliratkozó nem összekeverendő a követővel, a feliratkozás havonta 5 euróba kerül. Azonban a különböző feliratkozó-szinteken egy-egy csatorna emote-szintet is elér. Mivel Ruben csatornáján már 37 emote lehet, ez bizonyítja a feliratkozószámot.

Ruben egyébként április 9-én indította el eseményét, melyben mindenkit a feliratkozásra buzdít a nagy cél érdekében. Az eredetileg kitűzött cél a 3 ezer feliratkozó volt, ám mikor ez pár napja meg lett, Ruben azt mondta:

„Miért ne állíthatnánk fel magyar rekordot, ha ilyen hamar meglettünk 3000-en?”

Ruben szerint összehasonlításképpen a WeAreTheVR csatornának 36 emote slotja van, ami azt jelenti, hogy elérték már a 3200 egyidejű feliratkozót, ám a 3400-at még soha. Erről a Twitch szabályzata nyúlt részletes tájékoztatást. Így tehát Ruben új célnak ezt a számot tűzte ki, ami csütörtök este meg is lett.

A fent említett adatok alapján egyébként több esetben következtetni lehet arra, hogy egy adott Twitch csatorna nagyjából hány feliratkozóval rendelkezik, amennyiben arról egy csatorna nem tesz közzé nyilvános adatokat. Ez alapján a fenti rekord mérföldkő a magyar Twitch szempontjából,

mert úgy tűnik, jelen pillanatban csak Ruben és a WeAreTheVR csatorna rendelkezik több mint ezer feliratkozóval.

Ruben az esemény alatt egyébként a subokért és a subgiftekért nyereményeket sorsol ki, többek között NetPincér kuponokat, Monsteres csomagokat, minihűtőt, a Leet.hu jóvoltából pedig egy gamer asztal és 6 egér is gazdára talál. Az eseménynek még nincs vége, tehát Ruben további mérföldköveket érhet el. Az esemény ideje alatt minden megtesz a szórakoztatásért: a rage gamek és beszélgetős tartalmak mellett rengeteg játék került terítékre. A jövő hét folyamán Ruben többek között úgy ünnepel, hogy egy különleges főzős stream indul, annak ellenére, hogy állítása szerint nem tud főzni.

Persze nem ez az egyetlen rekord, melyet az utóbbi időben Ruben elért. Tavaly írtunk arról, hogy a streamer jótékonysági gyűjtést szervezett az Országos Mentőszolgálat javára. Az esemény során a 10 és fél órás stream alatt Ruben és a közösség összesen 1.368.000 forintot gyűjtött össze.

 

Gratulálunk!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×