Persze semmi sincs ingyen, ezt már megtanulhattuk szorgos Fifa játékoskénk, viszont könnyedén juthatsz akár TOTS lapokhoz a WL produktumon keresztül.

Nagy húzás várható az EA Sportstól, ugyanis a TOTS hype idén is átterjed a Weekend League jutalmainkra. Tavaly is volt egy hasonló megmozdulása, bár idén jóval egyszerűbben juthatunk a ligák legjobb lapjaihoz. Ezesetben óriási pacsi a kanadaiaknak, ez baromi kedvező ránk nézve. Mi is indukálta a változtatást? Azt gondolom kijelenthető, hogy a TOTW szépen elvesztette a magas pozícióját a felhasználók terén, ami teljesen érthető a speckó lapoktól hemzsegő Fifa 21-ben. Persze egy Gold szintet ez esetben is érdemes behúzni, például Gold 2 szint környékén már busás jutalmazással kell számolni.

Felmerül a kérdés, mit is kell leraknunk a WL során, hogy TOTS lapokhoz juthassunk?

 

Top 100 – Az Ultimate TOTW csomag tartalmát 11 TOTS lap fogja felváltani, jelenesetben a Community TOTS-ből.

Elite 3+ – A Premium TOTW csomag tartalmát 3 TOTS lap fogja felváltani, jelenesetben a Community TOTS-ből.

Gold 2+ – Minimum 1 TOTS lapot fog tartalmazni az összes Red Player Pick helyén, jelenesetben a Community TOTS-ből.

Silver 2/3 – TOTS Player Pick üti a markodat, legfeljebb 88-as besorolásig rúgó lapok terén.

Silver 3+ – Mindegyik TOTW Red Picket felváltja a Red TOTS Pickek

Nekünk nagyon tetszik ez a kezdeményezés, mivel minden eddiginél jobban fogunk hajtani a Weekend League során, hogy jobbnál-jobb TOTS lapok ékesítsék csapatainkat. A TOTW ideje lejárt, elavultak!  Ide veled TOTS Player Pick!

Mikortól számíthatunk a TOTS Jutalmakra?

A mai nappal útjára induló Weekend League (04.23) eredményeinkért következő hét csütörtökén (04.29.), a már jól megszokott időpontban jelentkezhetünk.
https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×