Hosszú hónapok után végre megérkezett a vadiúj Warzone map. Mik változtak? Hova ugorjunk? Nézzük!

Végre bemutatkozott a Verdansk ’84 a Call of Duty: Warzone-ban. Minden, amit a pálya ezen változatáról tudni kell, alább olvasható, beleértve az összes változást, az új helyszíneket és még sok mást. Bár ez nem az a teljesen új térkép, amire a Warzone játékosok számítottak, az Activision és a Raven Software teljesen átrajzolta az eredeti Verdanskot, hogy visszarepítse azt az 1980-as évekbe.

A hivatalosan Verdansk ’84 nevet viselő map új verziója számos új érdekességet (POI) és helyszínt tartalmaz, és ami nem vadonatúj, azt is masszívan frissítették, olyannyira, hogy teljesen más, mint a nukleáris robbanás előtti változatuk. Sőt, a fejlesztők odáig mentek, hogy gyakorlatilag minden építményt, épületet és térképszakaszt felújítottak és kiigazítottak. Ez magában foglalja a jobb megvilágítás bevezetését, és az általános játékminőség javítását.

De hova is ugorjak?

Ha sok újdonságot szeretnél látni a mapból, akkor érdemes ezekre a helyekre ugrani: 

  • Summit

Gondolom páran felismerik ezt a részét a mapnak, az eredeti Black Ops játék ikonikus Summit térképe bekerült a Verdansk ’84-be, a térkép északnyugati sarkában található Dam helyére. Valószínűleg sokan fognak ide ugrani a szezon legelején. Ez annak köszönhető, hogy itt az egyik pontja az új eventnek, és itt található egy nagyon menő drótkötélpálya, amit a játékosok használni is tudnak a gyors eléréshez.

  • Airplane Factory

A térkép közepén található Airplane Factory egy vadonatúj POI, amely segít kitölteni azt az üres területet, amelyet korábban csak átutazásra használtak. Most már több új épület is van itt, valamint egy repülőgép, amely középen ül – számítsatok arra, hogy ez egy forró zóna lesz, figyelembe véve központi elhelyezkedését és a Superstore közelségét.

  • Standoff (Farmhouse)

A Standoff a Summithoz csatlakozik, mint a Black Ops sorozat egy újabb klasszikus többjátékos pályája, amely bekerül a battle royale-ba. Bár önmagában nem egy teljesen új POI, a Standoff a korábban Farmhouse néven ismert Krovnik Farmland területét fogja helyettesíteni. A Farmland többi része nagyrészt ugyanaz maradt.

  • Grid Array

Ez talán a legszembetűnőbb változás a Verdansk ’84-ben; a TV Stationtől jobbra található Grid Array egy hatalmas, többszintes építmény, amely már messziről jól látható. Ez a gigantikus torony több ponton is elérhető a játékosok számára, így nagy magasságelőnyt és jó látószöget biztosít. Alig várom a klipeket, hogy milyen Sniper shotokat sikerül innen lőni.

  • Karst Salt Mines

A Karszt Sóbányák a legjobban úgy magyarázható, ha a Karszt Folyó Kőfejtő meghosszabbításának nevezzük, amely Verdansk jobb felső részén található.

Viszont azt ajánlom, hogy nézzetek szét itt, mert lehet találtok egy-két érdekességet a jövőre nézve.

  • Downtown

Verdansk előző verziójában a Downtown egy campfest volt, mivel a játékosok sokféle háztetőt foglalhattak el. Most, az 1984-es verzióban jóval kevesebb épület van, és néhányuk építés alatt áll. A terület nem annyira zsúfolt, és a játékosok kénytelenek többet foglalkozni egymással, ahelyett, hogy olyan helyeken üldögélnének, ahol nem lehet őket hatékonyan kiszedni.

  • Stadium

A stadiont teljesen átalakították, eltűnt a hatalmas aréna, amely korábban a város látképét díszítette. A helyére egy sokkal kisebb építmény került, amely még mindig építés alatt áll. Talán legjelentősebb újítása az, hogy a hatalmas tetőterülete már nem létezik. A játékosok többé nem campelnek ott fent, és az arra utazóknak többé nem kell attól tartaniuk, hogy az égből lövik őket.

  • Airport

Az egykor részlegesen lerombolt reptér mára teljesen működőképes repülőtérré alakult át, mivel az összes kár, pusztítás, tűz és füst eltűnt. A repülőtér második emeletére, amely korábban a főépület beomlása miatt egész megközelíthetetlen volt, most már be lehet jutni, és ez lehet, hogy az egész helyszín legfontosabb területe lesz.

A probléma a map ezen részével, hogy túl sok zug van ahol meg lehet bújni és levárni az ellenfelet.

Mindezek mellett a kifutópálya teljesen üres, szóval az átkelés elég nehézkes lesz a kör záródásakor.

Tavaszi változások és új világítás – Egyéb változások a Verdansk ’84-ben: 

Amikor először töltesz be Verdansk új verziójába, talán az első dolog, ami feltűnik, hogy mennyivel zöldebbnek és világosabbnak tűnik minden. Ez azért van, mert az egész pálya most teljes tavaszi üzemmódban van, ami azt jelenti, hogy sokkal több lomb és növény van mindenütt.

A napszak is megváltozott, ami világosabb napfényt és összességében világosabb tónust eredményez a térkép egész aurájában. Ez része a Raven tervének, hogy az évszakok váltakozásával rendszeresebb környezeti frissítéseket hajtson végre amit nagyon várunk.

Továbbá a megnövelt világítás célja, hogy a játékosok számára nehezebbé tegye a sötét területek és sarkok túlzott és idegőrlő kihasználását, – különösen a Roze skin esetében -, amelyet ezek a változtatások gyakorlatilag lecsökkentettek.

Összességiben jó érzés egy „új” környezetben lövöldözni, de kíváncsiak vagyunk. hogy ti mit gondoltok?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×