Őrületes sebességben zajlik a Riot verekedős játékának fejlesztése, napokon belül már megkezdődnek a játékostesztek is.

A Riot egyáltalán nem rejti véka alá a gőzerővel eszkábálódó Project L játékukat, amivel betörni szándékoznak a verekedős játékok hadszínterére. Erre pedig a Valorant sikerét látva minden esélyük meg is van, külön öröm, hogy a fejlesztés is remekül halad.

Legutóbb például arról számolhattunk be, hogy hamarosan kezdetét vehetik a játék és a fókusztesztek is, melyekre a fejlesztők már meg is kezdték a játékosok, tesztelők toborzását. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor kerítenek sort ezekre a tesztekre, ugyanis már elkezdték értesíteni a kiválasztottakat.

Minderről a korábbi infót is szállító TheSkilledRoy nevű videós számolt be először, aki szerint április utolsó hétvégéjén, illetve május elején-közepén fogják lebonyolítani a stúdión belüli tesztverekedéseket.

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy a tesztek előtt titoktartási szerződést íratnak a játékosokkal, így nemhogy semmiféle anyagot nem rögzíthetnek majd, de még csak nem is beszélhetnek a tapasztalataikról.

A videós is különösen felhívta rá a figyelmet, hogy a tesztidőszak alatt ne higgyünk el mindent, sokan ugyanis a megnövekedett figyelmet kihasználva kezdenek majd kamu szivárogtatásokba, hírezésbe. Ez persze nem jelenti azt, hogy valaki ne szegné meg a titoktartást, de azt rendkívül nehéz lesz kiszúrni a megannyi hamis infó közül.

A Project L-ről nagyon sokat még nem tudunk, de könnyen lehet, hogy a nemrégiben Sony által felvásárolt EVO eseményen többet fogunk róla hallani.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×