A Steam végül megsegíti azokat a felhasználókat, akik már több mint 25 000 játékot birtokolnak a könyvtárukban, és emiatt problémákat tapasztaltak.

Talán mondani sem kell, hogy mára már rengeteg játék elérhető a Steamen, még akkor is, ha vannak olyan kiadók, akik közben szépen kivonultak a platformról. Ám jó tudni, hogy a Steam rendszerében olyan sok játék van, hogy a könyvtárad valószínűleg jócskán le van maradva. Persze nem mindenki van ezzel így, egyes felhasználók ugyanis akár a teljes játéklista több mint felét is birtokolhatják.

Ám kiderült, hogy a Steam rendszere instabillá válik azok számára, akik túl sok játékot vettek. A Valve pedig most nyújtott számukra megoldást.

 

A legújabb Steam Client Beta frissítés tartalmaz egy javítást, ami kifejezetten azoknak készült, akiknek 25 ezer vagy annál több játékuk van. Azok, akiknek ilyen sok játék van a könyvtárában, gyakran összeomlást tapasztaltak.

Egyébként igen, akinek több mint 25 ezer játéka van, gyakorlatilag birtokolja a Steam összes játékának nagyjából a felét. A Steamen nagyjából 50 ezer játék érhető el. Ha valakinek tehát ennyire sok játéka van, jobban teszi, hogyha csatlakozik a Steam Betához.

A Steam API szerint egyébként csak három olyan ember van, akinek ilyen sok játéka van, tehát a frissítés konkrétan nekik készült. Ők a következők:

  • 3. gt4 (Oroszországból) – 26031 játékkal
  • 2. Sonix (Kína) – 28636 játékkal
  • 1. dwight (USA) – 32818 játékkal

Bár attól függetlenül, hogy az API adatai nem mindig pontosak, nagyon kevés olyan ember van, akinek 25 ezer játéka van a Steamen. Reméljük, most a frissítés után nyugodtan alszanak. Abba bele sem merünk gondolni, mennyi pénzt költöttek ezek a felhasználók játékokra…

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×