A Széchenyi István Egyetem Esport szakosztályának kizárólagos médiapartnere mostantól a Leet.hu.

Magyarországon hosszú évtizedek óta népszerű az esport, így talán nem meglepő, hogy egyre több intézmény indít saját esport divíziót. A győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesületének (SZESE) e-sport csapata ráadásul rendszeresen indít esport versenyeket, melyhez most támogató-partnerként társult a Leet.hu.

A SZESE E-sport a Leet.hu kizárólagos médiapartnere lett.

 

Az együttműködés és a partnerség mellett a SZESE E-sport április 29 és május 7 között különleges versenyt tart, mely során 4 játékban várják a résztvevőket, akik harcba szállhatnak az összesen 750 ezer forint összértékű nyereményért.

Indul az Arrabona Cup!

Az Arrabona Cup kiemelt célja, hogy Győr város és vonzáskörzetének középiskolásainak, a város fiataljainak és egyetemi hallgatóinak magas színvonalú, minőségi esport rendezvényt biztosítson, amiben összemérhetik tudásukat és lehetőséget kapjanak az e-sport nyújtotta versenyzési lehetőségek megtapasztalására.

„Igyekszünk a régióban található fiatalok számára közösséget építeni és megismertetni velük a virtuális sportok adta lehetőségeket.”

Amennyiben szívesen kipróbálnád magad FIFA 21-ben, vagy a csapattársaiddal együtt harcba szállnál a League of Legends, CS:GO, vagy az először megrendezésre kerülő Warzone kupán, regisztrálj!

Nevezni már tudtok a SZESE E-sport weboldalán.

×