A Play at Home tíz ingyenes játékából kilencet már csak két napig lehet letölteni, míg a legnagyobb durranás mától elérhető.

A Sony egy hónappal ezelőtt rántotta le a leplet a következő adagnyi Play at Home ingyenes játékairól, amikkel kifejezetten a koronavírus-járvány miatti intézkedések elviselhetőbbé tétele miatt kedveskedik a játékosainak.

Az akció keretein belül nem kevesebb mint tíz játékot ajándékoznak oda minden egyes PlayStation játékosnak – PS Plus előfizetéstől függetlenül -, ebből pedig kilencet még két napig érhetünk el.

A tizedik azonban a mai napon vált elérhetővé, ez pedig nem más, mint a PS4-éra egyik legjobb, sés legnagyobb meglepetést okozó exkluzíva, a Horizon: Zero Dawn. Sőt, még csak nem is az alap verziót, hanem a minden extrával kitömött Complete Edition-t adják, amely tartalmazza a Frozen Wilds jó pár órás kiegészítőt is. 

A játékot a mai naptól kezdődően töltheti le minden egyes PS4 és PS5 tulaj, nem szükséges hozzá semmilyen előfizetés. Mindezt a PS Store Play at Home menüjéből tehetitek meg, egészen május 14-ig bezárólag.

×