Az old school Counter-Strike pálya most már mindenki számára elérhetővé vált.

Éppen egy hete számoltunk be arról, hogy visszatért a Counter-Strike ikonikus pályája, ugyanis egy showmérkőzés keretein belül végre láthattuk Tuscan felújított változatát. Minderre az ESL Pro League S13 döntőjét megelőzően került sor, mégpedig a Chad „SPUNJ” Burchill által összeállított The Chads és a Janko „YNk” Paunovic nevével fémjelzett Spunjbusters között. Ugyan a showmeccs még csak egy hete történt, de Tuscan máris bekerült a Steam Műhelybe, így ha kedvetek szottyanna, akkor ti is ki tudjátok már próbálni.

 

Nors3 még tavaly szeptemberben írt arról, hogy több évnyi várakozást követően, végre CS:GO-ban is elkészül a méltán népszerű Tuscan, mégpedig egy komoly ráncfelvarrás kíséretében. A pálya felújított verzióját az eredeti készítők, az egyesült államokbeli Brute és a holland catfood alkották meg, s bár még nem készült el a teljesen (erre utal a nevében a WIP, azaz a work in progress is), a jelenlegi verzió már megtalálható a Műhelyben.

A feltöltött képeken is látszik, hogy számos olyan textúra van, amely még nem kapta meg a végleges formáját, de az már a showmeccsen és a fentebb látható trailer videóban is megmutatkozott, hogy nagyjából mi az elképzelésük a vérfrissítésen áteső pályát illetően.

Összehasonlítva az eredeti, 2015-ös változattal, az új Tuscan sokkal fényesebb, dominálnak a pasztell színek és a világoskék égről érkező napsugárzás több helyen is erősen tetten érhető. Esztétikailag teljesen rendben van, szóval bízzunk benne, hogy a játékélmény is hasonlóan jó lesz, hiszen ez esetben előbb-utóbb a map pool-ba is bekerülhetne. Ha szeretnétek kipróbálni a pályát, akkor töltsétek le a Steam Műhelyből és irány a játék!

Nektek hogy tetszik az új Tuscan? Írjátok meg kommentben!

×