Több Assassin’s Creed világában játszódó projekt van készülőben, ezek közül az egyik a Black Flag és Edward Kenway történetét meséli tovább.

Az Assassin’s Creed játékosokat, de inkább rajongókat alapvetően két csoportra oszthatjuk: az egyik azt mondja, hogy a sorozat legjobbja kétség kívül a reneszánsz kori második rész volt, míg a másik oldalon a legkiemelkedőbbnek a Karib-tengeri kalózhistóriát vallják.

Az biztos, hogy ezt nem én fogom eldönteni, főleg úgy, hogy magamat inkább az utóbbi csoportjába sorolnám, bár állítom, hogy teljesen fölösleges versenyeztetni őket, hiszen mindkettő egy AAA-s mestermunka. Különbség persze akad, az egyik például, hogy Ezio kalandja két kiegészítővel ért kerek véget, míg a Kenway család története itt-ott azért nyitva hagyott kérdéseket, elmeséletlen sztorikat.

Ezt aknázná ki a Ubisoft, ugyanis már készülőben van a Black Flag elmeséletlen történeteinek folytatása, ami Webtoon, vagyis digitális képregényként elevenül meg.

8

Minderről a francia kiadó két kiemelt munkatársa, Aymar Azaïzia és Etienne Bouvier beszélt egy interjúban az Eurogamernek, melyben elárultak egy s mást a már gőzerővel készülő kalózprojektről.

A sorozat történetéhez kiadatlan könyveket és DLC-ket használják fel, melyek során Edwardot a Karib térségen kívül, a világ keleti féltekén is láthatjuk majd. A képi világról egyelőre igen keveset tudnunk, nem ismeretesek a művészek, annyi azonban bizonyos, hogy Dél-Koreában, a Redice Studio tehetséges munkatársai készítik – a fenti kép pedig egy ahhoz készült promókép, esetleg borító.

A készítők azt is elárulták, hogy emellett rendkívül nagy figyelmet szentelnek az élőszereplős Netflix sorozatnak is, de terveznek még filmet, még több képregényt és könyveket is. Mi persze csak remélni tudjuk, hogy a megcélzott mennyiség nem megy majd a minőség rovására, annak viszont csak örülni tudunk, hogy Edward Kenway elmeséletlen, de tervezett történeteit is megismerhetjük.

Forrás: Eurogamer

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×