Öles léptékben mérhető Erling fejlődése, mióta a Red Bull égisze alatt pallérozódott. Nem kispályás tehetség, valódi nagyágyú a maga meccs/gól statjaival. FUT 21 kerete is ehhez mérhető erőt képvisel a virtuális gyepen.

Egyre több profi focista Ultimate Team kerete felől oszlik el a sűrű köd. Nyilván ez a fiatalabb sztárok esetében hatványozottan igaz, hiszen gamer generáció tagjai ők is. Ki ne ismerné fel manapság a közel két méter magas, szőke, norvég csodatehetséget, Erling Braut Haalandot? Ipari mennyiségben termeli a gólokat hétről-hétre, ám mindemellett sikeresen összerakott egy igazi MEGA csapatot Fifában.

Egy szerencsétlen játékos kapta lencsevégre a hóri-horgas csatár álomcsapatát, persze játéktudást nem vehetsz zsetonért, de komoly lapokat nyilván.

És ennek Haaland bőségesen eleget is tett, nézzétek ezt a bestiális brigádot! 

Ennek aztán a fele se tréfa, ahogy tartja a híres közmondás is. Teszem hozzá, hogy azért Yashinból illik a kalapos verziót használni. Ahogy lépkedünk lentről fentre, úgy erősödik a norvég csapata, persze mit is várhatnánk egy támadóvénával megáldott labdarúgótól. A Vieira-Gullit középső belső tengely bármit képes lehet megoldani idén, valamint a Mid Ronaldo profi Halland, igen szépen mutat, ők a lovag fényesen csillogó páncéljának metaforái.

Milyen eredményt tudnál elérni ezzel a brigáddal WL-ben? 
https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×