Itt a játék, amiben lehetetlen feladatként megpróbálhatod 30 másodperc alatt elkölteni Elon Must teljes vagyonát.

Sokan még az ötöslottó várható nyereményétől is hajlamosak megszédülni, számukra Elon Musk vagyona egy életig tartó kómát okozna. Persze érthető is, hiszen a világ leggazdagabb embereit tömörítő poplistán sokszor egészen sokáig hajlamos csücsülni az első helyen, a maga 166-180 milliárd dolláros vagyonával.

Ha életedben legalább egyszer eljátszottál a gondolattal, hogy mire és hogyan költenéd el ezt a pár bőröndnyi pénzt, akkor most demózhatod is, ugyanis egy olyan játékot készítettek, amiben 30 másodperced van rá, hogy elköltsd az összeset – mondom még egyszer: 166 milliárd dollárt. 

Ebből a pénzből pedig már simán futja pár RTX 3090-re, pár nex-gen konzolra, de néhány Teslát is berakhatunk a kosárba, a határ pedig a csillagos ég. A játékban egészen a 8 dolláros Big Mactől, a PS5-ön és a New Yorki lakáson át, egy privát Jet-et is vehetünk – akár tizenötösével. A helyzet viszont az, hogy a valóságban tulajdonképpen semmiből nem gyártanak a világon annyit, amennyi képes lenne kiüríteni Musk bankszámláját.

Ide böködve már szórhatod is a lét!

Ha pedig végeztél akkor, kommentben írd meg a rekordod, sikerült-e elköltened a brutális vagyont!

Az én rekordom 2745 megvásárolt Falcon 9 rakéta, ami összesen 137.250.000.000 dollárba fájna – bár azt nem tudom, hogy mihez kezdenék velük…

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×