A 11. generációs Rocket Lake árai erőteljes zuhanásnak indultak az amerikai Amazon piacán.

Már az Intel új Rocket Lake processzorának megjelenése előtt néhány héttel, megjelent az az egyik német webshop oldalán. Sőt, ki is postázták azokat. Akkor még nagyjából 150 ezer forintnak megfelelő összegért ment a vásár, azonban mára ez már megváltozott.

Mégis mi lehet az oka?

Biztos, hogy máris nagyon sokan tudjuk is a választ. A teljesítmény egyszerűen nem lett elég jó ahhoz, hogy megérje váltani a régebbi darabokról, akkor még viszonylag borsos áron. Erről ITT már beszámoltunk nektek, nézzetek ti is utána, ha úgy döntenétek, mégis megvásároljátok.

Na de mennyi az annyi?

Tehát már az imént említettük, hogy körülbelül 150 ezer forintért mentek ezek az Intel procik a megjelenéskor, ám ahogy sejtitek, az árak azóta változtak. A techpowerup.com értesülései szerint a legdrágább darab is csak 120 ezer forint a cikkünk írásakor, a legolcsóbb pedig 80 ezer forint körül mozog.

De beszéljenek helyettünk az amerikai Amazon weboldalról hozott fotók:

Ez bizony azt jelenti, hogy nem csak ezen a területen, de a világ minden más pontján is zuhanásnak indulnak az árak ezután. Mit gondoltok, mennyi lenne a maximum amit kiadnátok érte?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×