Kipróbálták, mi történik akkor, ha a GTA 5 története során megpróbálunk a legkevésbé embereket ölni. Nem igazán sikerült.

Akármennyire is békés játékosok vagyunk, a GTA 5-ben bizony nehezen tudunk úgy végigjátszást csinálni, hogy ne ölnénk meg szükségszerűen ellenfeleket. Ez már csak azért is igaz, mert a játék a történettel gyakorlatilag rákényszerít arra, hogy gyilkolásszunk. Ezen azt gondolom, senki nem lepődik meg, ám most érdekes dolog derült ki.

Ennyit kell ölnöd a GTA 5-ben akkor is, ha a legbékésebb játékos vagy.

Ahogyan korábban a May Payne esetében is, a Sex-Positive Gamer Youtube csatorna most a GTA 5-ben szeretett volna a lehető legbékésebben játszani. Ezalatt igyekeztek a történet során a lehető legkevesebbet ölni. Mint kiderült: ez még így is rengeteg gyilkosságal jár.

Minimum 726 embert kell megölnünk az GTA 5 története során.

Sajnos a játék sajátossága, hogy bármennyire békések vagyunk, még akkor több száz killre van szükség a végigjátszáshoz. A játékmenet során egyébként egyetlen gyalogost sem gázoltak el, nem érték el, hogy rendőrök üldözzék őket, és több küldetést újrapróbáltak a lehetséges legjobb megoldás érdekében.

„Még ha példásan igyekszel is elkerülni a járókelők vagy opcionális célpontok lelövését, ez a minimális szám, amit Michael, Franklin és Trevor útja során kénytelen ölni” – olvasható a leírásban. A 726 szükségszerű gyilkosság Michaelként játszva 172, Franklinként „csak” 295, Trevor Philipsként pedig 258.

A teljes kísérletet megnézheted az alábbi videóban:

 

Te mennyire tudnál békésen játszani a GTA 5-ben?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×