Az Urbanista bemutatta a világ első fénnyel öntöltős, aktív zajszűréses vezeték nélküli fejhallgatóját: az Urbanista Los Angelest.

Az Urbanista a napokban mutatta be az egészen zseniális ötleten alapuló új, Los Angeles névre hallgató vezeték nélküli fejhallgatóját, melyet ha megfelelően használunk sosem kell majd áramforrásra dugnunk tölteni. Az LA ugyanis bármilyen fényforrásból képes működésre bírnia magát, ami azt jelenti, hogy napos időben tulajdonképpen nem fog lemerülni.

Az első infók alapján a fejes napos időben való folyamatos használat mellett 3 órán keresztül tud működni, míg felhős, borongós időben ez kettő órát jelent. Mindezt a fejpántba épített, fotoszintézis elvén alapuló Powerfoyle nevű anyag teszi lehetővé, melyet egyébként a JBL is felhasznál(t volna) a saját vezeték nélküli öntöltős fejhallgatójához, a REFLECT Eternal-hoz, de arról semmi hír egyelőre.

Természetesen nem csak fényenergiával működőképes, felszerelték ugyanis egy 750 mAh-s akkumulátorral is, melyet USB-C-vel tölthetünk fel akár 50 órás üzemidőre – de ha hihetünk a marketingnek, ezt maximum akkor fogjuk használni, ha időnk nagy részében egy fénytől elzárt szobában kuksolunk.

 

Továbbá nem csak zenehallgatásra lesz tökéletes az egyébként aktív zajszűréssel megtoldott Los Angeles, ugyanis beépített mikrofonokat is kapott, és mivel az Androidot és az iOS-t is támogatja, a Google Assisstant és Siri is használható lesz vele.

Az Urbanista, ahogyan hivatkoznak rá, a világ első öntöltős vezeték nélküli aktív zajszűréses fejhallgatójával elsősorban az európai piacot célozza, ami nyáron már meg is jelenhet, nagyjából 70.000 forintos árcédulával. 

Ha szeretnél belőle egy példányt, akkor az Urbanista oldalán már elő tudod rendelni.

Forrás: Slash Gear

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×