A Treyarch a rengeteg felháborodás után feloldja a Call of Duty: Black Ops Cold War bannokat, amelyeket a zombimód csalások miatt tévesen tiltottak.

A múlt héten több gamer lap is beszámolt arról, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War játékosai attól félnek, hogy a Zombies játékmód miatt bant kapnak a fejlesztőktől. Akkoriban ugyanis rengeteg panasz érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Treyarch igazságtalanul elkezdte bannolni a fiókokat, sokak szerint indokolatlanul és tévesen.

A Treyarch most feloldja a téves tiltásokat.

Mi történt?

A zombimód játékosai szerint megjelent egy „Sail 630 nuclear bug” nevű üzenet a játék PC-s verziójában, ami a főmenübe való visszatérésre kényszerítette a játékosokat. Ez leginkább akkor bukkant fel, amikor a játékosok igen magas köröket értek el a játékmódban, 40 és 70 kör között.

Néhány játékos arról számolt be, hogy üzenet Battle.net tiltással járt. Éppen ezért sokan félni kezdtek attól, hogy magas szintet érjenek el a játékmódban. Most úgy tűnik, hogy ez a probléma végre megoldódott, a téves tiltásokat feloldották.

 

„A közelmúltban történt eseteket felülvizsgáltuk, és ahol szükséges volt, a fiókokat visszaállítottuk. Mint mindig, most is arra bátorítunk mindenkit, hogy élvezze a Zombies játékmódot PC-n, a szolgáltatási feltételek keretein belül” – mondta a Treyarch közösségi vezetője.

A játékosok persze örülnek, de néhányan arra is rámutattak, hogy ez a legújabb nyilatkozat azt jelenti, hogy a Treyarch nincs igazán a helyzet magaslatán, ami a csalókat és azok kitiltását illeti. Korábban ugyanis azt írták, hogy minden szabálysértést alaposan megvizsgálnak, még a büntetés előtt. Nos, ebből pont az derült ki, hogy nem igazán így megy.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×