A Games of the Week keretein belül minden héten megnézzük az épp aktuális játékmegjelenések legjavát.

Múlt héten is beszámoltunk nektek az aktuális heti játékmegjelenésekről, melyet már új rovatunk részeként láthattatok. Ezentúl minden hétfőn, a Games of the Week cikksorozat keretein belül írunk nektek az aktuális hét öt legjobbnak ígérkező játékáról.

Nézzük is a 2021. április 19. és 25. közötti időszak izgalmas megjelenéseit:

1.Don’t Forget Me (PC) – Április 20.

Valami ilyesmi lehetett volna a Cyberpunk 2077, ha körülbelül 20 évvel ezelőtt álmodják meg. Kalandjáték, szép színek és érdekes történetek sokaságával. Könnyednek tűnik, ám sok agymunkát igényel. Hallgasd meg pácienseid, és rakd össze a képet…

 

2. Maskmaker (PC VR, PSVR) – Április 20.

A teljesen új, titokzatos univerzumban, amelyet a díjnyertes Fisherman’s Tale fejlesztői építettek, egy maszkkészítő tanoncaként játszol, ahol megtanulod a maszkok készítésének varázsát. E tudás segítségével belemerülsz majd a játékban rejlő érdekes rejtélyes lények világába.

 

3. Buildings Have Feelings Too! (PC, PS4, XBO, Switch) – Április 22.

Ezt ne is gondoljuk túl, a szokásos városépítős játék egy kis humorral és egyediséggel fűszerezve. Azoknak, akik ezt a műfajt kedvelik, egy igazi kincs lehet.

 

4. MLB The Show 21 (PS5, XSX, PS4, XBO) – Április 20.

Szereted a baseballt? Akkor ez a játék neked való! Játssz különféle játékmódokban kezdő játékosaidtól a visszatérő viharedzett veteránokig.

 

5. World Splitter (PC, PS4, Switch) – Április 21.

Egy kellemes, relaxálós, ugrálós játék. Azért azt meg kell jegyeznünk, hogy vannak igencsak fejtörős szintek is benne.

 

Te melyiket várod a legjobban?

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×