Nagyon izgalmasra sikerült a kadét kategória döntője, a győztes csapat sztárja pedig végig szenzációsan játszott.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy lezárult a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett, másfél millió forint összdíjazású CS:GO versenysorozat, a Digital Warriors. Az esemény lebonyolításával, díjazásával, eredményeivel kapcsolatos információkat megtaláljátok az erről készült összegző cikkünkben, ahol sok-sok remek képet is megtekinthettek.

Most viszont nézzünk meg néhány jelenetet a kadét kategória döntőjéből, ahol elképesztő egyéni teljesítménynek lehettünk szemtanúi, mégpedig br0k3nw4r jóvoltából. A végső győztes Eötvös Kadét játékosa az egész esemény során remekül szerepelt, így ez a fináléban sem lehetett másképp.

Az Ady Kadét ellen lejátszott 27 kör alatt összesen 41 killig jutott, ami már önmagában is brutális. Viszont ha ehhez azt is hozzátesszük, hogy akadt három egymást követő kör, amikor 13 fraget szerzett, az a történteket még döbbenetesebbé teszi.

Lássuk is az említett három kört, egyenesen a kadét kategória döntőjéből!

Első kör – 3K

A BO1-es finálé első játékrészét 9:6-ra nyerte az Eötvös Kadét, majd az oldalcserét követően T-ben folytatták a küzdelmet. A mérkőzés hőse, br0k3nw4r már az első félidőben is hozta a körönkénti egy fraget (15-ig jutott), de a támadó oldalon következő fokozatba kapcsolt. Rögtön az elején – a Tec-9 segítségével – három embert is ölt, s bár csapatukból mindenki meghalt, az idő lejárta és a bomba robbanása miatt, végül behúzták a pisztolykört.

Második kör – ACE

Ezt követően azonnal egy entry-fraggel kezdett, de vásárlásainak köszönhetően az Ady Kadét három öléssel válaszolt. Az Eötvös Kadét 2v4-ben maradt, br0k3nw4r és GabeKing kellett, hogy megoldja ezt az igen nehéz szituációt. Míg utóbbi a bombával foglalkozott, addig főszereplőnk sorra szedte áldozatait, ráadásul az utolsó két játékost 17 hp-val tudta megölni. Az ACE-nek köszönhetően csapata már 11:6-ra vezetett.

Harmadik kör – Újabb ACE

A rengeteg kill mellett br0k3nw4r a csapattársak támogatására is figyel, két support flash-sel kezdi a félidő harmadik körét. GabeKing halálát azonnal megbosszulja, mi több, duplán büntet. Ambrus hátba érkezik, egy embert le is tud lőni, de br0k3nw4r ismét tradel, majd a füstből kifutó PONGI-val és az építkezésnél sunyuló Nikolai-jal is ő végez.

 

Vörösmarty Mihály szavait idézve, „ez jó mulatság, férfi munka volt”. Mindemellett br0k3nw4r renoméját tovább növeli az a tény, hogy nemcsak ebben a három körben, hanem a döntő és a verseny egésze során nagyszerű teljesítményt mutatott.

Gratulálunk neki, illetve az Eötvös Kadét teljes csapatának és bízunk benne, hogy mielőbb újra találkozunk majd velük!

×