A Tesla még mindig tud meglepetéseket okozni – több szempontból is.

Lehet, hogy gáz, de talán életünkben először hallottunk a Tesla tetőcserépről. Bár, hogy őszinték legyünk, nem igazán lepett meg minket a dolog. Szinte ugyanúgy működik, mint a napelemek, viszont kissé elegánsabb kivitelezésben. Azonban, az biztos, hogy az árazással akadnak problémák. Alapesetben úgy működik ez a dolog, hogy a leendő ügyfelek a weboldalon kérnek egy körülbelüli árajánlatot.

Ha ezzel az árral elégedettek, és elfogadják azt, akkor kimegy hozzájuk egy Tesla által megbízott kivitelező, és a tetőt átvizsgálva végleges árajánlatot tesz. Nos, az electrek.co információi alapján kiderült, hogy ez az ár általában már sokkal magasabb, mint az előzőleg becsült összeg.

Volt olyan pórul járt megrendelő, aki februárban 35 ezer dolláros (kb. 10 millió Ft) becslést kapott, a Tesla által kiküldött új ajánlatban pedig már 75 ezer dollár (kb. 22 millió Ft) szerepelt. Ez 114%-os emelkedést jelent. Ez azért nem minden esetben ilyen szörnyű, más kommentelők elmondták, hogy náluk 66 ezerről (kb. 19 millió Ft) 87 ezer dollárra (kb. 26 millió Ft) nőtt az árajánlat.

Normál esetben persze ilyenkor még lefújhatják az egészet, ám sokan panaszkodnak arra, hogy egyetlen ügyintézőt sem tudnak elérni, és az előleg is csak ott „lóg” a levegőben, ami sejthetjük, nem egy kis összeg. 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×