Megállíthatatlanul süvítünk az évad vége felé, ami elhozza nekünk a ligák legjobb csapatait. A Comminity TOTS-ra már a legtöbben leadták a voksukat, utána következik az angol bajnokság válogatása.

Sokan régóta a Premier League-t tartják a legnívósabb bajnokságnak mind közül. Ezzel lehet nem egyet érteni, vagy könnyedén egyet érteni, az azonban vitán felül áll, hogy erőviszonyokban a legkiegyenlítettebb, valamint gazdaságilag messze a legkomolyabb tényező az angoloké világszerte. A Fifa vonatkozásában rögtön a második a TOTS sorozatban, és természetesen hatalmas lehetőségeket foglal magában.

Ennek apropóján gyűjtöttünk össze nektek 5 nevet, akiket szívesen vennénk a PL TOTS promó keretein belül.

1. Bukayo Saka (Arsenal FC), (aktuális legmagasabb) OVR: 90 – 93-as (TOTS)

Azt gondolom, aki látott idén akár egy észak-londoni meccset, az tudja miért szerepel ez a fiatalember a listánkon. Neki mindenképp kijárna egy End-Game kártya, mivel az egy egyik legpatinásabb angol csapatban a legjobbnak számít kitűnő hozzáállásával. Eddig egy In-Form, valamint a tehetősebbeknek egy Future Starts verzióját áll módjában próbára tenni, utóbbiban biztos nem fog csalódni. Ebből is látszik, hogy korántsem kapta meg eddig a neki járó figyelmet, pedig ebben a szezonban is rászolgált.

2. Kevin De Bruyne (Manchester City), (aktuális legmagasabb) OVR: 96 – 96-os (TOTS)

Elhagyhatatlan név a belgáé, nemcsak a PL legjobbjainak járó listáról, hanem úgy univerzálisan bármelyik listáról beszélünk. A tavalyi egy elképesztően kiugró évada volt, emlékezhetünk is 99-es lapjára, ami sokak szerint a legmagasabb szintet képviselte a Fifa 20 berkeiben, azonban idén is szép szezont tudhat magáénak. Összességében sikerült KDB-nek produkálnia egy 35 meccset számláló évet, amiken kiosztott 16 asszisztot és rúgott 8 gólt. Valljuk be, ezeket még mindig klasszis számok, TOTS tagságot érők.

3. John Stones (Manchester City), (aktuális legmagasabb) OVR: 86 – 91-es (TOTS)

Amikor a liga jelenlegi legjobb formában lévő középső védőjéről kérdeznek az első támpontom, hogy azt is Manchester kék felében érdemes kutatni, mivel övék az egész tabella legerősebb védelme. Egyenként is kijárna nekik a TOTS titulus, azonban azért tettük Stons-ra a voksunk, mivel ő már egy szinte lesajnált, komoly pillanatokban hatalmasakat hibázó védőnek lett elkönyvelve. Aztán elrajtolt a 20/21-es évad és a kezdeti bukdácsolásokat követően nagyon szépen összefort a Rubén Diassal alkotott párosuk. Guardiola kedvenc védőjét, Aymeric Laporte-ot sikerült a cseresorba nyomorítania, azzal ahogyan kiegészíti a portugál pár erényeit.

4. Emiliano Martínez (Aston Villa), (aktuális legmagasabb) OVR: 84 – 89-es (TOTS)

Tavaly Bernd Leno serüléshullámai egyértelműen kedveztek Emiliano Martínez második számú kapusnak, mivel így egyre jelentőségteljesebb szerepkörök hárultak rá. Sokakat megreccsentene egy ilyen fajta, semmiből érkező nyomás, de az argentin máshogy vélekedett és élni tudott az adandó lehetőséggel. A szezon kezdetekor aztán kisebb meglepetésre átigazolt a Villa Parkba, ami az Aston Villának szolgál hazai színtérként. Idén már egyértelműen első opciónak számít, és tavalyi fénye nemhogy tompult, rengeteget erősödött. Egy éve ilyenkor még a kiesés ellen vívott csapata vérmes versenyfutást, idén pedig stabil közép mezőnybeli helyüket, azt hiszem nem cserélnék semmire. Martínez személye komoly hatással volt a komplett védelemre, és sokkal jobbnak tűnik az egész gárda miatta, TOTS lap járna neki, annyi szent.

5. Harry Kane (Tottenham Hotspur), (aktuális legnagyobb) OVR: 91 – 96-os (TOTS)

Emlékszem még néhány éve az angol sportsajtó miképp fogadta az igen későn beérő Harry Kane feltűnését. Finoman szólva is kétkedve, valósággal rásütve a One Season Wonder bilétát. Mára mindenki beláthatja, mekkora butaság volt ez. Kane azóta szezonról-szezonra hozza a 20 gól körüli terméseit, amivel bekerült a PL történetének top 10 gollövőjét magában hordozó listájára. Idei egy kifejezetten kontrasztos évada, már olyan tekintetben, hogy José Mourinho védekezésre épülő csapatában szórja a gólokat távol-keleti kollégájával karöltve. Összesítve tekintve 20/21-es statjai: 43 mérkőzésen 31 gól, illetve 16 assziszt. Őrületes teljesítmény, ami egy őrületes TOTS lapért kiállt!

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×