Reméljük gyorsan javítják a fejlesztők.

Több mint két éve jelent meg a Respawn Entertainment battle royale játéka, az Apex Legends. Bár a kezdeti lelkesedés talán kicsit alábbhagyott, továbbra is a stílus egyik legnépszerűbb címéről beszélhetünk.

A fejlesztők folyamatosan jelentkeznek frissítésekkel, de kétségtelen, hogy manapság is rengeteg problémába, bugba vagy épp egy-egy kellemetlenebb exploitba beleszaladhatunk. Néhány ilyen hiba az éppen aktuális frissítésnek hála kerül be a játékba, ám vannak olyanok is melyekkel már hónapok, netán évek óta együtt kell élniük a játékosoknak.

After shooting 1 bullet out of any fully auto weapon whilst ADS, right after unscoping the next few bullets will be shot with 100% hip fire accuracy, continue to maintian recoil controll whist hip firing from apexuniversity

 

 

Pár órája került fel redditre egy exploit, melyet TIGJCthagod fedezett fel és természetesen több ezres nagyságrendű upvote-ot kapott, hogy a fejlesztők biztosan észre is vegyék.

A tesztek alapján, ha egy teljesen automata fegyverrel lövünk egyet bescope-olva, majd kizoomolunk, akkor az ezt követő néhány hip-fire lövés 100% pontosságú lesz és visszarúgással sem nagyon találkozhatunk. Reméljük gyorsan lépnek a fejlesztők!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×