Az Nvidia egyelőre elfelejtette bejelenteni az újdonságot.

Az RTX 2. generációjával az Nvidia nem igazán remekel a gamerek körében. Persze a pénzügyi mutatók kiemelkedőek továbbra is, viszont a játékosok helyett inkább a bányákban kötnek ki az újdonságok, ami nem igazán tetszik a zöldeknek sem, épp ezért változtattak a portfólión. Mindeközben úgy fest egy újabb kártyát dobnak piacra, méghozzá a régóta várt RTX 3080 Ti-ok képében.

Az Egyesült Államokba tartó konténerbe olyan finomságokat tuszkoltak, mint a GeForce RTX 3080 vagy az RTX 3090, de van még Radeon RX 580 és a Geforce GT 710 is, amelyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek manapság a korukkal ellentétben. Mindezen felül ott figyelnek az RTX 3080 Ti-ok is, amelyek érdekes módon 12 GB-nyi memóriával szereltek, ami némileg kevesebb a korábban pletykált 16/20 GB-os variánsoknál, de mint tudjuk, az Nvidia mostanában nem viszi túlzásba a memóriamennyiséget, sajnos.

Az informátor állítása szerint a fentebbi szállítmányok a nagykerekbe tartanak, ami egyúttal azt is jelzi, hogy hamarosan érkezhet az Nvidia bejelentése az RTX 3080 Ti-okkal kapcsolatban. Reméljük ezúttal magasabb készlettel készült a zöld gyártó.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×