Nagyon régóta várunk a világ legjobb animációs sorozatának a második évadára, aminek úgy tűnik, hogy kiszivárgott az első kedvcsinálója.

Nagyon úgy tűnik, hogy a geek közösség és közönség egyik legrajongottabb sorozatának, a Love, Death + Robots már nagyon régóta várt második évadának kiszivárgott az első kedvcsinálója.

Előbb Redditen tűnt fel az anyag, majd futótűzként terjedt szét internet szerte, és mivel egészen valódinak tűnik, nem csodálkoznék, ha a Netflix hivatalosan is leleplezné. Nézzétek, amíg lehet, hiszen bármikor levetethetik:

 

Love Death & Robots – Volume 2 trailer from LoveDeathAndRobots

 

Mi is a Love, Death + Robots?

A sorozat egy 10-20 perces 18 részből álló antológiai animációs sorozat, melynek minden epizódját más, a világ különböző országainak legjobb és legtehetségesebb animátoraiból álló stúdiói hoznak tető alá a saját stílusukban. Ezek a részek nem kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik egy-egy kerek, és rendkívül erős történetet mesél el.

Magyar vonatkozása is van, ugyanis a Titkos Háború című epizódot Zorkóczy István rendezte, a budapesti Digic Pictures direktora, amiért nem mellesleg Annie-díjra is jelölték a stúdiót. A Digic Pictures egy másik, az Ice Age című epizód elkészítéséből is kivette a részét, melyen még két stúdió dolgozott: a nagy múltú és renoméjú Blur Studio, és a megannyi VFX díjat besöprő Atomic Fiction.

A második évadot a Netflix már 2019 nyarán bejelentette, azóta viszont érdemben nem hallottunk róla, a kiszivárgott előzetes alapján viszont már nem kell olyan sokat várni rá. Azt még nem tudni, hogy mely stúdiók térnek vissza a második szezonra, de nagy valószínűséggel a Blur Studio, a Red Dog Culture House, a Sony Pictures Imageworks, a Passion Animation Studios, a Sun Creature Studio, az Atomic Fiction, és remélhetőleg a Digic Pictures munkáival találkozni fogunk majd.

A Netflixen a teljes első évadot – magyar felirattal vagy szinkronnal – megnézheted (és nagyon erősen ajánlott is), alább pedig a 100% magyar felvonás készítésébe nyerhetsz kisebb bepillantást.

 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×