A Call of Duty: A Warzone fejlesztője, a Raven Software ígéretet tett, hogy megoldja a sokak által pay-to-winnek ítélt ellentmondásos Rose skin problémáját.

Az Activision battle royale játéka hónapok óta kritikák célpontja, mivel egy bizonyos Roze skin tönkreteszi a játékélményt. A skint a közösség pay-to-winként emlegeti, ám a fejlesztők nemrég ígéretet tettek ennek megoldására.

A fejlesztők természetesen szeretnék „kiigazítani” a skint, hogy ne járjon ekkora előnnyel a használata.

Tavaly a Roze „Rook” skint az 5. évad prémium (fizetős) Battle Pass részeként lehetett megszerezni, ez volt a 100-as szinten. A ruha ugye teljesen fekete, fényvisszaverő felületek nélkül, így nagyon nehéz észrevenni. Természetesen ez óriási előnnyel járhat a pályán sötétebb területeknél, így egyre többen kezdték használni. A probléma óriási méreteket öltött, a skint pedig egyértelműen pay-to-win skinnek titulálták.

 

Tegnap este a 100 Thieves társtulajdonosa, Jack „CouRage” Dunlop Twitteren üzent a Raven-nek néhány változtatásért, amelyeket látni szeretne a játékban. Ez a lista tartalmazza a „Roze skin eltávolítását / visszatérítését”. Nem sokkal később a Raven fejlesztői válaszoltak. Sok más játékhiba mellett a Roze skint is szeretnék „kiigazítani”, hogy megfeleljen az elvásásoknak.

 

Amint látható, a tweetben szerepel még egy-egy fegyver balansz is, valamint az RC-XD megváltoztatása. Amit tudunk, hogy hamarosan jön Verdansk vége, hiszen egy hatalmas robbanás véget vet neki. Talán ezután már olyan frissítés jön, ami végleg megoldja Rose és a különösen erős fegyverek problémáját.

Te melyik változást várod?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×