Mindenki úgy köszöni meg az egészségügyben dolgozóknak a fáradhatatlan munkájukat, ahogyan tudják, a hazai képregénykiadó például ajándékokkal kedveskedik.

Az egészségügyben dolgozók élete a koronavírus-járványt megelőző időszakban sem volt egy fáklyásmenet, egy jó ideje azonban jócskán erőn felül teljesítenek  – mind emberségben, mind a munkájukban.

Sokan pedig ott és úgy köszönik meg nekik mindezt, ahol és ahogyan tudják. Vannak, akik ingyenes étkezést/fogyasztást biztosítanak számukra, vannak, akik ingyen weekend szállást ajánlanak fel, és van Magyarország legnagyobb képregénykiadója a Kingpin, ami – a lehetőségeihez mérten – ajándékkal próbálja megköszönni a fáradhatatlan munkát.

„Ha nyitvatartási időben benézel és bemutatod az eü igazolványodat, egy 21 darabos ajándékcsomaggal köszönjük meg a kitartó és lelkiismeretes munkátokat” – írja a Facebook oldalán a kiadó.

A Kingpin képregénybolt szeretne felajánlani egy-egy közel 40.000 Ft értékű képregénycsomagot a boltunkba ellátogató…

Közzétette: Kingpin képregénybolt – 2021. április 16., péntek

Ez az ajándék persze a geek, képregényrajongó EÜ-s dolgozók számára nagyszerű, így aki betér a Kingpin kiadó képregényboltjába az egy egészen nagylelkű és értékes ajándékcsomaggal lehet gazdagabb.

Óriási respect a Kingpinnek ezért!

Az fizikai képregénybolt egyébként nem egészen egy évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit, ahol a kiadó összes kiadványát meglelhetik a rajzolt történetek kedvelői – még azokat is, melyeket azelőtt csak börzéken és/vagy előrendelve lehetett beszerezni.

A Kingpin lassan már 15 éve látja el a magyar geekeket minőségi magyar nyelvű kiadványokkal, melyek között mindenki megtalálhatja a számítását, hiszen portfóliójába ugyanúgy beletartoznak a Marvel kiadványok, ahogyan a DC történetek is.

A Kingpin Képregényboltja Csepelen a Rákóczi úton található, de erről jobb, ha magad a hivatalos Facebook oldalán tájékozódsz (és ha ott vagy akkor kövesd be rendesen!).

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×