Egy feleség bosszúból eladta férje kártyagyűjteményét egy aukción. A gyűjtemény 56 millió forint értékben kelt el.

Itt a péntek, közeleg a hétvége, így épp itt az ideje, hogy beszélgessünk valamiről, amihez találtunk is egy témát. Amikor az ember nagyon szereti a hobbiját, képes nagyon sok időt, energiát, pénzt fordítani rá. Talán ugyanilyen fontos időt, energiát fektetni a testmozgásba, vagy éppen az emberi kapcsolatok megfelelő ápolására. Sajnos közösségünk egyik tagja a saját bőrén tapasztalta meg, hogy jobban tette volna, ha óvatosabb.

A feleség eladta a milliókat érő Yu-Gi-Oh! kártyagyűjteményt, miután megtudta, hogy a férj megcsalta.

Itt még nem a végleges ajánlat látható

Ahogy arról nemrég a Kotaku beszámolt, a japán feleség egy 26, bontatlan dobozból álló gyűjteményt értékesített egy aukción. Mivel a kártyák kiváló állapotban voltak, és a Yu-Gi-Oh! korai éveiben adták ki őket, így ritkának számítottak. A feleség ráadásul a Yahoo! Auctions Japan oldalán csak egy megfelelő ajánlatot kért a gyűjteményre, különösebb elvárása nem volt. Már csak azért sem, mert az egészet bosszúból csinálta.

„Ez az első alkalom, hogy eladtam valamit (itt). A férjem gyűjteményét bosszúból kínálom, mert megcsalt” – írta dnlay04438, aki Japánban él.

A feleség valószínűleg jól tudta, hogy mennyit jelentenek férjének a kártyák, és hogy milyen ritkának számítanak. Természetesen sokaknak megtetszett az ajánlat, végül 20503000 jenért el is kelt a kártyagyűjtemény, ami több mint 56 millió forint. Marad tehát a kérdés, hogy az értékesítés jogos vagy sem, illetve te mit tennél hasonló helyzetben? Szavazz!

Szerinted jól tette, hogy eladta a kártyákat a feleség?

Igen, végülis jogos.
Még bosszúból sem lehet ilyet tenni.
Én is megtettem volna.
Igen, mert a bosszú jó érzés.
Nem érdekel.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×