Meglepő, de nem ismeretlen színészt választottak Joel ex-katona testvérének, Tommy Millernek a szerepére.

Kétség kívül az HBO gondozásában készülgető The Last of Us sorozat az egyik legvártabb játékadaptáció az egész világon, aminek szinte teljesíthetetlen elvárásoknak kell megfelelnie. A Sony és a Warner döntéshozói persze nem is bízzák a véletlenre a dolgot, hiszen a történet a játékokat is jegyző Neil Druckmann gondozásában alakul majd, ahogyan a showrunneri, produceri feladatokat a Csernobil sorozatról (is) ismeretes Craig Mazin látja majd el.

A szereposztásban sem lőttek vakon: Joel szerepére a mostanság nagyon rajongott és foglalkoztatott Pedro Pascalt jelölték, Elliet pedig a Trónok Harcában bizonyított és ott közönségkedvencé váló Bella Ramsey alakítja majd.

Most pedig egy újabb kulcskarakter színészét találták meg és bejelentették, hogy Joel ex-katona és mindig bizakodó, idealista testvérét Tommyt, Gabriel Luna fogja életre álmodni.

Noha Luna választása a szerepre meglepő lehet, nem egy tapasztalatlan színész. Az Agents of Shield Marvel sorozatban ő alakította az új Szellemlovast, de láthattuk a Terminátor: A Sötét végzetben, ahogyan a True Detective-ből is ismerős lehet sokaknak.

Az első évad mikéntjéről és cselekményéről is megtudtunk egy s mást, Druckmann ugyanis elárulta, hogy valamelyest el fog térni a játéktól, hiszen vannak olyan aspektusok, melyek egyikben remekül, a másikban viszont már nem működnek.

A forgatásokat a tervek szerint még a nyáron megkezdik, arról viszont nem szól a fáma, hogy a premierre körülbelül mikor számíthatunk. Addig viszont van még miért izgulnunk, hiszen nem ez az egyetlen Sony játékadaptáció, hiszen javában készül Tom Hollanddal és Mark Wahlberggel a fedélzeten az Uncharted mozi, de nemrégiben bejelentették, hogy 2020 egyik legnagyobb PlayStation meglepetését, a Ghost of Tsushimát is adaptálják.

Te mit gondolsz Lunáról? Jó választás volt Tommy szerepére?

Forrás: GameRant

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×