Solista egy mosollyal nyugtázta a történteket.

Komoly hír rázta meg a VALORANT világot, ugyanis csalás miatt végleges bant kapott egy észak-amerikai játékos. Ha ez nem lenne elég, Solista éppen élő közvetítést tartott Twitch-en, amikor utolérte végzete, egy vörös háttér és egy rövid kiírás formájában.

Solista olyannyira magas szinten űzte a kompetitív játékmódot, hogy kitiltásakor a 65. helyet foglalta el az észak-amerikai régió ranglistáján. Szomorú belegondolni, hogy egészen eddig úgy juthatott el, hogy csalt, ráadásul a streamelés révén még pénzt is szerzett ebből.

Mindemellett a webkamerája is úgy van elhelyezve, hogy látszódjon az egérhasználat, pedig közben olyan felvételek is nyilvánosságra kerültek, amelyeknél látszik, hogy lövéskor nem kattint. Továbbá aimlock jelenetekből sem szenved hiányt, azaz többször is hihetetlen gyorsasággal rántotta célkeresztjét az ellenfelekre, akár a falakat is ignorálva.

 

Érdekesség, hogy shroud egy kilenc nappal ezelőtti közvetítésében, amikor először játszott Solista ellen, kiemelte, hogy milyen jól teljesített, így kíváncsi, hogy mikor fogja majd profi versenyeken is látni. Mindezt persze iróniával fűszerezve, hozzátéve, hogy akkor még kitiltás is lehet a vége. Még ha nem is gondolták komolyan, végül tényleg ez történt, a top 100-as játékost utolérte az anti-cheat.

Bízzunk benne, hogy a Vanguard legközelebb is résen lesz!

×