Végre lazárultak az e heti, vagyis a 29. TOTW-el kapcsolatos találgatások, mivel elmúlt este hét óra, tehát nézzünk rá a hivatalos csapatra.

Telis-tele élményekkel, talán ezt nem ostobaság kijelenti az elmúlt hét focival kapcsolatos eseménysorozata után. Megannyi gól, eufórikus pillanatok kerültek a hétköznapjainkba sztárjaink révén. Ha mindez érthetetlen módon kevés volna, még a Bajnokok Ligája, valamint az EL küzdelmei is új fordulatot vesznek/vettek. A TOTW tagságáért a liga mérkőzéseken keresztül vezet át út minden egyes labdazsonglőr számára.

A 29. TOTW keretet olyan nevek fémjelzik, mint Paul Pogba, Saint-Maximin, Pulisic és Fabián Ruiz.

Külön büszkeség, hogy Willi Orbán a lipcsei alakulat legfontosabb védője, szintén helyet kapott a 29. keretben.

Íme az e heti felhozatal:

Gondolom, azért hanyatt senki sem vágódott mikor megpillantotta ezeket a férfiakról mintázott sötét kártyákat. Leginkább kezdőjátékosoknak, illetve csapatoknak kedvezhet ez a felhozatal. Pogba és Saint-Maximin lapja ebből a szempontból kivételnek tekinthető. Ugyanis mind két lap igen izgalmasra sikeredett, igaz Paul LM pozíciójából adódóan variálásra adhat okot meccsek közben.

A másik meglepő tény, hogy az EA rövid időn belül kétszer ment ellent korábbi elveinek. Mire is gondolok? Mind Sancho, mind pedig Saint-Maximin esetében előfordult az a csúfság, hogy egyszerre két speckó lapját is fellelhetjük a FUT-ban.

Az e heti csapatból ma este 19:00-tól, egészen jövő szerdán 18:59-ig nyithatunk játékosokat a különféle csomagokból.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×