Változik Astra, Raze és Viper, emellett a fejlesztők számos bugot is korrigáltak.

A napokban mi is beszámoltunk arról, hogy jóval a betervezett időpont előtt napvilágra került a VALORANT 2.07-es frissítésének tartalma. Természetesen az adatbányászok ezúttal sem tévedtek, a hivatalos patch notes semmiben sem különbözik a kiszivárogtatott információktól. Az első születésnapját nemrégiben ünneplő VALORANT legújabb frissítésében elsősorban bugok kerültek javításra, de az update Astra, Raze és Viper hármasát is érintette.

Astra

  • Gravity Well: A képesség, amely a kijelölt terület középpontjába húzza az ellenfeleket, ezúttal már a Spike-ot hatástalanító játékosokra is befolyással lesz. Mindez azt jelenti, hogy a folyamat akár megszakításra is kerülhet, így a Killjoy-féle Nanoswarm-hoz hasonlóan, ez a képesség is roppant hasznos lehet plantolás utáni szituációk során.

Raze

  • Blast Pack: Specifikus hangjelzések kerültek hozzáadásra, amelyek jelzik, hogy az ügynök levegőbe emelkedik / lendületet szerez a képesség által, vagy csak egyszerűen eldobja a Blast Pack-et.
  • Explosion & Showstopper: Javították a két képesség vizuális effektjeit, így hamarabb kitisztul a terep és javulnak a látási körülmények.

Viper

  • Toxin (passzív): Javításra került egy jellegzetes, nagyon ritkán előkerülő bug, ami azt eredményezte, hogy a játékos egy életerővel túlélte a sebzéseket, ahelyett, hogy meghalt volna.

Emellett kijavítottak számos további bugot, amelyek teljes listáját ezen a linken tudod megnézni. A VALORANT 2.07-es frissítése már Magyarországon is elérhető, a mérete 1.1 GB.

Szerintetek a játéknak mire van most a legnagyobb szüksége, mi az amit szívesen látnátok egy következő frissítésben? Írjátok meg kommentben!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×