Amikor épp úgy működik az Outriders, ahogy kellene, akkor nagyon élvezetes, de sajnos mindig közbejön valami, ami miatt nem tökéletes az élmény…

Április elsején megjelent a People Can Fly és a Square Enix közös játéka, az Outriders. A játék megint előveszi a már sokak által próbált looter-shooter műfajt, és nagyon nagy várakozás övezte a projektet: az elsődleges kérdés persze az volt, hogy sikerrel tudnak-e járni ott, ahol az Anthem vagy a Marvel’s Avengers bebukott.

Az Outriders ugyan tényleg jól sikerült, és amikor minden a helyén van, akkor iszonyú élvezetes, de sajnos olyan hiányosságokat is hoz magával, amiken nehéz túltenni magunkat, főleg, hogy ez a játék ennél jobb kivitelezést érdemelne…

Na, de a részleteket nézzük a videóban!

 

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem.

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

Összefoglalás

Ennél jobb kivitelezést érdemelne… | Outriders teszt


Szerzői értékelés

6

Ha szeretted a Diablót és a hack and slash játékokat, akkor hidd el, élvezni fogod, mert a játék jó – de ha tényleg szeretnéd kimaxolni a játékot, akkor jobb, ha még két barátodat is ráveszed, hogy csatlakozzanak hozzád, mert a matchmakingben nem bízhatsz, egyedül pedig nem fogsz messzire jutni.

Élvezetes és pörgős játékmenet

Érdekes sztori, kidolgozott karakterek

Komplex loot- és képességrendszer

Folyton visszatérő szerverhibák

Rosszul felépített matchmaking rendszer

Túl kevés tartalom

Olvasói értékelés

7

×