Végre valahára megérkezett Tuscan felújított verziója, de vajon a hivatalos map pool-ba is bekerül majd egyszer?

Tegnap írtunk arról, hogy az ESL Pro League S13 fináléja elképesztően izgalmasra és emlékezetesre sikerült, valószínűleg egy jó ideig be is véste magát a fejünkbe. Viszont az esemény zárónapján más is történt a Heroic és a Gambit Esports összecsapásán kívül, még hogyha a hét órásra nyúlt finálé fényében nehéz is felidézni. Közvetlenül a döntőt megelőzően sor került egy showmeccsre,

amelyen tiszteletét tette Tuscan, a Counter-Strike történetének egyik legikonikusabb pályája.

A showmérkőzést a Chad „SPUNJ” Burchill nevével fémjelzett The Chads, illetve a Janko „YNk” Paunovic által összeállított Spunjbusters játszotta. A találkozón hosszabbítás alakult ki, ahol hirtelen halálban a The Chads nyert, végül tehát 16:15 arányban. A két csapat felállása a következő módon alakult:

  • The Chads: SPUNJ, kennyS, Snappi, chrisJ, STYKO
  • Spunjbusters: YNk, yel, VINI, ZywOo, JW

 

Tuscan CS:GO-ra adaptált verziója nem egy újkeletű dolog, az első változat már 2014 szeptemberében elkészült, de nem igazán keltette fel a Valve figyelmét. Ennek ellenére visszatérésének kérdésköre újra és újra előkerült, a közösség legalább annyira várta, mint a Source 2-őt.

A pályán CS:GO-ban eddig három hivatalos showmérkőzésre került sor: az elsőt 2015-ben két orosz csapat, a PiTER és a New Era, a másodikat 2020-ban a 100 Thieves és a Team Liquid játszotta. Ha pedig kíváncsiak vagytok a múlt hétvégén lejátszott harmadik találkozóra, akkor ezen a linken tudjátok visszanézni az ESL TV közvetítését.

 

Végül pedig álljon itt egy legendás jelenet, ami még Tuscan 1.6-os verziójához fűződik. A helyszín a 2010-es Arbalet Cup, azon belül is egy Natus Vincere vs. fnatic mérkőzés, amelynek első körében Edward néhány másodperc alatt kivégezte a teljes svéd csapatot. Az USP-vel szerzett ACE teljes joggal került be számtalan olyan összeállításba, amelyek a CS 1.6 legszebb momentumait foglalják magukba.

Nektek hogy tetszik az új Tuscan? Írjátok meg kommentben!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×