A Rockstar feladott három álláshirdetést, a pletykagyár pedig azonnal rávetette magát.

Előre persze nem tudjuk mikor lesz, de egyre közeledve egy esetleges bejelentéshez, úgy kezdenek megszaporodni a GTA következő, sorban a hatodik számozott fejezetével kapcsolatos szivárogtatásoknak hazudott pletykák. Ilyenekből minden egyes hétre jut kettő, amin érdemes lehet elidőzni, és kismillió, amin jobb is, ha tovasiklik az ember tekintete.

Ezúttal az előbbi példából kaptunk egyet, a Dexerto ugyanis kiszúrta az egyik Twitteren tevékenykedő kifejezetten GTA 6 leakekre szakosodott oldal posztját, amiben a Rockstar legújabb álláshirdetéseit osztotta meg. Ezekben az álláshirdetésekben láthatjuk, hogy a Rockstar még mindig nagyon aktívan szeretne alkalmazni egy olyan szakembert, aki kifogásolhatatlan előzetest képes virítani in-game anyagokból, de junior art assisstant-ot keresnek egy új játék művészeti anyagának kialakításához.

Ami számunka érdekes lehet, az a harmadik hirdetés, amelyben olyan szakemberekre vadásznak, akik járatosak a játékbeli média kialakításában, készítésében. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a következő nagy dobásukban látható – például – tévéműsor(ok), weboldalak, rádiósműsorok anyagaihoz keresnek profi szakembereket.

A leaker valamiért azonnal a 80-as évekre asszociált, a Dexerto azonban felhívta a figyelmet arra (amire egy Twitteres kommentelő is), hogy mindez tulajdonképpen csak azt jelenti, hogy biztosan 1940 után fog játszódni.

Mindezzel párhuzamosan egy másik, viszonylag megbízható és jól informált iparági bennfentes, Tom Henderson is megszólalt a teória kapcsán, aki elárulta, hogy a GTA 6 nem az 1980-as években fog játszódni, hanem ahogyan az ötödik rész, úgy ez is modern kori lesz.

Persze kinek mi a modern kor, számomra ugyanis már a 80-as évek is elég modern, hogy azt mondjam rá. Továbbá az is kérdéses, hogy egyáltalán hol fog játszódni, hiszen nagyon erősen pletykálnak egy visszatérő Vice City-ről is, ami már csak a várható bevétel szempontjából is valószínűnek tűnhet, hiszen a teljes videojátékos, és a GTA-kért rajongó világ csak erre vágyik. Így viszont kérdéses lehet a 80-as szetting, hiszen a 19 évvel ezelőtti etap, amiben utoljára járhattunk a bűntől bűzlő trópusi városban is abban az időszakban játszódik – egészen pontosan 1986-ban.

Természetesen mindez még csak feltételezés, a hivatalos leleplezéstől pedig biztosan nagyon messze vagyunk még.

Te mit gondolsz, mikor és hol játszódik majd az új GTA? Tényleg kapunk egy modern kori Vice City-t?

Forrás: Dexerto

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×